• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy Sarartıcıyı göbeğinde ve yüzünde kullanıp memnun olanlar ve olmayanlar??

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.684
3.220
448
Arkadaşlar selam,bana ben tüy sarartıcı kremi yıllardır kullanıyorum,memnunum diyenler var mı???

Ya da kullananlar ne kdrdır kullanıyorlar memnunlar mı?

Zararı olduğunu düşünenler var,sakal gibimi çıkartıyor:S kötü mü görünüyor?

Ben çok aşırı beyazım,yüzümdeki tüylerden rahatsız oluyorum.Sarartsam nolur?

Onun yerine sirle almak daha mı iyi?

Ve kullandığınız marka nedir sarartıcıda?

Biliyorum çok soru sordum ama çok üstüne düşüyorum:/

öncelikle yüzündeki tüylenmenin sebebi araştırılmalı
yüzedeki tüylenmenin %90 sebebi hirsutizmdir,yani tüylenmeye sebebp olan hormonal bi rahatsızlık söz konusu olabilir
sonrada kılları kökten alıp(ağda,epilatör vb gibi) kıl azaltıcı bi ürün kullanabilir yada güvenilir bi merkezde lazer epilasyon yaptırılabilir
artık alternatif çoğaldı,lazer epilasyon,iğneli epilasyon,çeşitli markaların kıl azaltıcı krem-losyonları..
burada herşey yazılıp çizildi ,bence okuyup hangisi sana mantıklı geliyorsa ona yönel.

Beany,haklısın canım ama işte ben tüylerim sakal gibi değil sadece tenim beyaz tüylerim sarı olması lazımken açık kahve,belli oluyor.

Tüy sarartıcı kullananları arıyorum yok mu başka?=)

cnm beyaz tenliysen kullan tüylerin yokmuş gibi olucak(güneşte sarı sarı parlamasını saymazsak:roflol:) ama benim gibi esmerler KULLANMASIN esmer tenle sarı saç nası uyumsuzsa sarı bıyıkta o kadar uyumsuz duruyo ayrıca zamanla(ben 2.5 sene kullandım sesu) bıyık bölgesi ten renginize göre farklı bi renk alıyo benneyaptımki
ben derimki iple alın rahat edin (öğrenmk istersen youtube.da videoları var)

Teşekkür ederim canım cevap için,kullanmam lazım ben ne bileyim çoğaltacağına inanamıyorum ya...Göz yanılması gibi geliyor.

ben hiç memnun kalmadım çok uzatıyo cidden ve uzayınca daha bi tüylü görünüyo...ben kollarım da öyle gördüm kullandığıma pişman oldum...

of ya karar veremiyorum.En iyi yol denemek ama.Denedikten sonra pişman olursam dönüşü çok.

:/ Sanırım haklısınız. Yapılacak bir şey yok aldırmaktan başka..

çoğaltmıyo ama ordaki tüyleri beslio ve uzatıyo bende inanmıodum başta deneyerek öğrenmiş oldum keşke denemeseydim kollarımdaki tüyler uzadı valla çok koyu renkte diilerdi ama şuan daha belirginler

Ya aslında insan kendi başına gelmeden , denemeden bilemiyor...Sonrasında pişman olmakta var.

kullanıldığında gerçekten güzel bir şekilde sarartıyor ama etkisi geçince tüyler uzuyor ve renk bayağı bir koyulaşıyor. hiç bulaşmayın...

sesununkini asla kullanmayın derim çünkü ten rengini açıyor ve birkaç saat içinde eski haline geldiği yazdığı halde benim kolumun rengi aynı tona gelmedi !!! Ağda yaptım da ton farkını biraz azalttım , ondan önce yabancı bir marka kullanıyodum ondan memnundum , kıllarım eskisinden uzun ya da gür falan da çıkmadı

sesununkini asla kullanmayın derim çünkü ten rengini açıyor ve birkaç saat içinde eski haline geldiği yazdığı halde benim kolumun rengi aynı tona gelmedi !!! Ağda yaptım da ton farkını biraz azalttım , ondan önce yabancı bir marka kullanıyodum ondan memnundum , kıllarım eskisinden uzun ya da gür falan da çıkmadı

Hangi markaydı?O yabancı marka?

Tüy sarartıcı ben kullandım.Tüyleri çok çabuk uzatıyor ve alttan çıkanlar jiletlenmiş gibi kesik kesik görünüyor.Yüzde uzun uzun sakal gibi sarı tüyler hoş değil iğrenç görünüyor.Ben kullandım tavsiye etmem

ben yüzdeki tüğlerin alınmasından yana değilim.:hulya:ben kendim sesu kullandım ilk başda ama yüzümdekı tüğleri azda olsa uzattı bırdaha asla kullanmam ve tüğlerin tekrar kararma süresi çok kısaydı kALICI değildi yanı.ama sonra cnm aşkım sally hansen ıle tanstım tüğleri hem uzatmıyor hemde uzun süre kalıcı olmasını sağlıyor çokda doğal herkeze tavsye ederm.fiyatıda 22 mı 25 lıramı neydı .hem sadece yüz için hemde hem yüzve vucut için olanı VAR çok iyi şiddetle tavsiye ediyorm:hulya:

Seliiin valla ben de sally hansen ı ıZmirde bulduğum an alıcam=) Onu deniyeceğim gerçekten.Onu methedenler var=))

ya kızlar bnmde bıyıklarımı alınca sivilce çıkıo hep alamıorm o yüsden bana ne önerirsinz tüy dökücü krem kullansam kalın çıkartırmı??? leonelacm konuna atladıım için özür dilerm bu arada

Sorun değil ama bıyığını iple ve ya sir ile almanı öneririm.Tüy dökücü sakal gibi çıkartır.

Back