Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tuy sarartici kullananlar bi bakabilir mi buraya?:)
Selam kizlarr kol ve karin bolgem icin(belki gogus de olabilir) tuy sarartici denemek istiyorum ama bi yan etkisi var mi ve en iyi hangi marka merak ediyorum. Dermatolojik bi sorun yaratir mi yasayan var mi bilgilendirirse cok mutlu olurum inanin:))
ben de sesunun sarartıcısını kullanıyorum yaklaşık bir seneye yakındır.. kollarımdaki tüyler kahverengi ve ince idi ayda bir sürüyorum renklerini açıyor sarartıyor..bazen hafif turuncumsu yapıyor ama memnunum..şuana kadar bi ters etki görmedim.. ama siyah tüyler için nasıl bir etki gösterir bilemem:26:
bende kullanıyorum bi yan etkisini görmedim yüzümdeyani cenemde ki kıllara bile sürüyorum ihc bi şey olmuyor almaktan daha iyi bence kollarıma da sürüyrm cok memnununm tavsiye ederimmmm:81::81::81:
bende kullanıyorum bi yan etkisini görmedim yüzümdeyani cenemde ki kıllara bile sürüyorum ihc bi şey olmuyor almaktan daha iyi bence kollarıma da sürüyrm cok memnununm tavsiye ederimmmm:81::81::81:
bnde vi-vet in tüy sarartıcısını kullandım yüz,kol ve karın bölqeme ama çoğalma yada tüylerde kalınlaşma olmadı.Bekleme süresinde ztn kaşıntı oluyo hatta yıkadıktan sonra kızarıklık da oluyo ama hemen qeçiyo belki hassas ciltlerde daha farklı olur o yüzden denemeden önce mutlaka vücudunuzun ufak biyerinde deneme yapmalısınız