• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuy sarartici kullananlar bi bakabilir mi buraya?:)

Tgce92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
2
0
36
İzmir
Selam kizlarr kol ve karin bolgem icin(belki gogus de olabilir) tuy sarartici denemek istiyorum ama bi yan etkisi var mi ve en iyi hangi marka merak ediyorum. Dermatolojik bi sorun yaratir mi yasayan var mi bilgilendirirse cok mutlu olurum inanin:)):5:

ben sesu nun almştm herhangi bi yan etkisi yok tavsiye ederm

bnde istiyorum amaa Vivet kullandım oldukça kılları besliyor, uzatıyor.

ben sesu kullanıyorum kaşlarım için bi sorun olmadı şuana kadar

ben de sesunun sarartıcısını kullanıyorum yaklaşık bir seneye yakındır..:12:
kollarımdaki tüyler kahverengi ve ince idi ayda bir sürüyorum
renklerini açıyor sarartıyor..bazen hafif turuncumsu yapıyor
ama memnunum..şuana kadar bi ters etki görmedim..
ama siyah tüyler için nasıl bir etki gösterir bilemem:26:

bende kullanıyorum bi yan etkisini görmedim yüzümdeyani cenemde ki kıllara bile sürüyorum ihc bi şey olmuyor almaktan daha iyi bence kollarıma da sürüyrm cok memnununm tavsiye ederimmmm:81::81::81:

bende kullanıyorum bi yan etkisini görmedim yüzümdeyani cenemde ki kıllara bile sürüyorum ihc bi şey olmuyor almaktan daha iyi bence kollarıma da sürüyrm cok memnununm tavsiye ederimmmm:81::81::81:

sen hangi marka kullanıyosun canım

bnde vi-vet in tüy sarartıcısını kullandım yüz,kol ve karın bölqeme ama çoğalma yada tüylerde kalınlaşma olmadı.Bekleme süresinde ztn kaşıntı oluyo hatta yıkadıktan sonra kızarıklık da oluyo ama hemen qeçiyo belki hassas ciltlerde daha farklı olur o yüzden denemeden önce mutlaka vücudunuzun ufak biyerinde deneme yapmalısınız:40:

Back