Tüy sarartıcı krem Yüzümde renk değişimine yol açtı

Zilan00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
63
0
36
Kırıkkale
Forumu yakından takip ediyorum.Size güvenerek vi-vet tüy sarartıcı krem aldım,kullandım.Burnumda morluk var.Yüzümün rengi değişti.Takıntılı biri olarak kötü durumdayım.Ağlamak üzereyim.Lütfen yardım ediiiiin :'(

Foruma yeni üyeliğim kabul edildiği için pek bilmiyorum.Yanlış yere konu açtıysam kusura bakmayın.

sakin ol bana da oldu aynı buz koy ve bekle gecio

sakin ol bana da oldu aynı buz koy ve bekle gecio

Yaptım herşeyi denedim.3-4 Saattir böyle.Bepanten sürdüm.Yıkadım yoğurt sürdüm.Hala bir değişme yok.Sabah final sınavım var ve ben bu halde gitmek istemiyorum.Doktora mı gitsem ki acaba off off

canım ben 8 yıldır tüy sarartıcı kullanıyorum yüzümde endişelenme bekleme süresini aştıysan veya cildin hassassa hafif morarıyo .Ama yarım saaat bi saate geçiyor
Tüy sarartıcı mükemmel bişey ama sana tavsiyem sesu nun kremini al vivet den pahalı ama çok daha etkili

Yaptım herşeyi denedim.3-4 Saattir böyle.Bepanten sürdüm.Yıkadım yoğurt sürdüm.Hala bir değişme yok.Sabah final sınavım var ve ben bu halde gitmek istemiyorum.Doktora mı gitsem ki acaba off off

sabaha kadar düzelir çok müdahele etme bence sabah hafif bi fondoten sürersin üstüne

Canım 3-4 saat bekledim.Hala geçmedi.Çok kötü durumdayım.Of ya Ağlamak istiyorum.
Sesu çok aradım ama bulamadım.Kullananlar olumlu yorum yazınca vi-vet alıyım dedim onu da elime yüzüme bulaştırdım.

vivet de fena değil ama sesu almaya çalış.Endişelenme bukadar sabah geçmezse gidersin belki alerjin vardır .ama bende bile hala yanaklarda hafif kızarma ve kaşıntı yapıyo
bol suyla yılayıp kurula bekle daha kötüye gitmiyosa benim dediğim gibi normaldır ama daha kötüye giderse sabah doktora gidersin.Ama bence geçecek

İnşallah canım ya tek temennim o..Sabah uyandığımda yüzümü eski haliyle görmek.Siyah tüylere de razıyım.Yeterki şu burnumdaki yüzümdeki lekeler gitsin.Of..Geçer dimi?Geçecek de ühühüh

Canim sakin ol oncelikle ayrica surayina bir seyler surup de durma daha cok yorarsin cildini . Bak bephanten surmussun tekrar sur guzelce dokunma yuzune de pek. Takmamaya calis . Gecer umarim gecmezse bir cilt doktoruna gozukmelisin.

Canim sakin ol oncelikle ayrica surayina bir seyler surup de durma daha cok yorarsin cildini . Bak bephanten surmussun tekrar sur guzelce dokunma yuzune de pek. Takmamaya calis . Gecer umarim gecmezse bir cilt doktoruna gozukmelisin.

Sürekli aynaya bakmaktan sıkıldım geçmiş mi diye.Kaç saat oldu neden geçmiyor bu morluklar

Geçer üzülme bukadar. sen nerelere sürdün bi de bastırarak krem gibimi sürdün

Hayır içindeki spatula ile normal sürdüm.6-7 dakika sonra yıkadım.İlk daha koyuydu.Biraz açıldı ve kaldı öylece.Kapalı olduğum için yüzüm açıkta zaten oda lekeli ühühühüh

Hayır içindeki spatula ile normal sürdüm.6-7 dakika sonra yıkadım.İlk daha koyuydu.Biraz açıldı ve kaldı öylece.Kapalı olduğum için yüzüm açıkta zaten oda lekeli ühühühüh

Oy canım düzenli kullanıdığında daha da sararır ben haftada bi kullanıyodum şimdi ayda bir ve görünmeyecek kadar sararıyolar .Ama ben o kadar bekletmiyorum hafif köpüklenince hemen yıkıyorum.bakalım yarın ne olacak yazarsın tamam mı :)

Tamam canm mutlaka yazarım.İnşallah geçer.Çok sağol.

Sonucu merak eden arkadaşlar için söylüyorum..

Sabah kalktığımda hafiflemişti ancak görüntü aynıydı.Doktora gittim.Cildimin çok hassas olduğunu ve böyle şeyleri kullanmamam gerektiğini söyledi.Hemen müdahale edilmeseymiş kalıcı yanıklara yol açabilirmiş.Anlayacağınız yüzümde delikler olabilirdi.Bu kızarma ve morarmalar yanık iziymiş.İki krem yazdı.10 gün tedavi verdi.Siz siz olun benim yaptığım hataya düşmeyin..

Hadi bakalım geçmiş olsun umarım kısa zamanda toparlanır cildin

Merhaba, aynisi benim de başıma geldi. Doktor bana leke kremi verdi. Ama sonuç alamadım. Siz kurtulabildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…