fabb Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2015 6 2 1 6 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi fabb #1 Öncelikle herkese merhaba Ben bacak tüylerimi Sesu markasının tüy sarartıcısı ile sarartmayı düşünüyorum ama size bir kaç sorum var.Yanıtlarsanız sevinirim. 1)Sesu markasından memnun musunuz? 2)Sarartıcı suya girince -havuz,deniz- etkisini kaybediyor mu? Cavaplarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.
Öncelikle herkese merhaba Ben bacak tüylerimi Sesu markasının tüy sarartıcısı ile sarartmayı düşünüyorum ama size bir kaç sorum var.Yanıtlarsanız sevinirim. 1)Sesu markasından memnun musunuz? 2)Sarartıcı suya girince -havuz,deniz- etkisini kaybediyor mu? Cavaplarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.
E ecemm97 Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2015 32 9 1 27 6 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi fabb #2 Arkadaslar bnmde.sac ve yüzle ilgili sorularim vardi. Konu actim bi bakin. Lütfen bilenler acill
Eowyn. Guru Kayıtlı Üye 29 Eylül 2009 548 729 303 7 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi fabb #3 Kesinlikle sarartıcı kullanmayın hele ki yüzünüze sakın.
fabb Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2015 6 2 1 7 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi fabb #4 Tüyleri felan uzatıyormuş felan dediler ama ben sadece 7 gün kullanacağım için bir sorun olacağını düşünmedim.Yüzüme zaten cesaret edemem
Tüyleri felan uzatıyormuş felan dediler ama ben sadece 7 gün kullanacağım için bir sorun olacağını düşünmedim.Yüzüme zaten cesaret edemem