Tüy Dökücü Mendil Kullananlar

spring155

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
68
30
İnternette sürekli olarak bella tüy dökücü mendillere rastlıyorum biraz bakıyım dedim herkes işe yaradığına dair yorumlar yazmış gerçekten tüyleri yok ettiğini söylüyorlar ama ben emin olamadım . Kullanan var mı acaba ? Gerçekten bu kadar kolay kurtulma olasılığı varsa denemeye değer

hayır hayır kesinlikle almayın tamamen dolandırıcılar kullandığım yerler 1.derece yanık oluştu iade etmek istedim süreniz doldu diye yalan söylediler canım inanılmaz yanıyor rahat yürüyemiyorum bile

hayır hayır kesinlikle almayın tamamen dolandırıcılar kullandığım yerler 1.derece yanık oluştu iade etmek istedim süreniz doldu diye yalan söylediler canım inanılmaz yanıyor rahat yürüyemiyorum bile
gerçekten mi kendi sitesinde yapılan yorumlara iyi ki güvenmemişim

İnternette sürekli olarak bella tüy dökücü mendillere rastlıyorum biraz bakıyım dedim herkes işe yaradığına dair yorumlar yazmış gerçekten tüyleri yok ettiğini söylüyorlar ama ben emin olamadım . Kullanan var mı acaba ? Gerçekten bu kadar kolay kurtulma olasılığı varsa denemeye değer
Kesinlikle satın ALMAYIN!! Nitelikli dolandirici hepsi.. paraniza yazik oldugu gibi, cildinizde zarar görüyor, tüyler extra sert çıkmaya başladı. Bella mendil tamamen pişmanliktir. Urunu iade almiyorlar, anlayacaginiz insan kendini ahmak gibi hissediyor! ürunu kullanan birisi olarak asla tavsiye etmiyorun.

Canınızı seviyorsanız almayın.dün aldım aptallık ettim.arastırmadan almam ama nasıl böyle bir yanlışlık yaptım bilemiyorum.kabarmış yanıklar kanamalar içerinde kıvranarak geldik işe.aldıktan sonra muhatap bulamıyorsunuz.

Canınızı seviyorsanız almayın.dün aldım aptallık ettim.arastırmadan almam ama nasıl böyle bir yanlışlık yaptım bilemiyorum.kabarmış yanıklar kanamalar içerinde kıvranarak geldik işe.aldıktan sonra muhatap bulamıyorsunuz.
ben böyle bir şey olduğunu bilmiyordum umarım başkaları da buradan görür ve almaz cevap verdiğinşz için çok teşekkür ederim

Arkadaşlar sakın almayın... Ben de 10 lü paket sipariş ettim kullanın memnun kalmazsanız iade edebilirsiniz dediler . Kullandım tüyler dökülmüyor ve kullanılan bölgede yanıklar oluştu.. İade için arayınca süresi doldu diyorlar . İade süresinin 10 gün olduğunu söyleyince kullanıldı artık almıyoruz falan filan bir sürü yalan ... Resmen dolandırıcılar bunlar.. Yorum yapılan her siteye yorum yapmaya çalışın kimse kanmasın bizim gibi

X