• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüy dökücü kremle acil yardım edermisiniz

Lolo

eşim ve oğullarım
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
3.704
9
356
ben ayağımdan ameliyat oldum şu an yatıyorum bacak tüylerim henüz çıkmadı ama çıkıınca
tüy dökücü krem kullanmayı düşünüyorum
ameliyat oldyğum için ağda zor olur
ayağımda alçıda var
istiyorumki çok kısa sürede şu çıkan tüyler gitsin
sizce bu krem nasıl
yada bana önerebileceğiniz daha kolay bişey varmı

kızlar bana pratik bi alternatif sunabilecek kimse yokmu

olabilir canım.. madem şuan güç durumdasın krem elbette kullabilirsin.. eczaneden güvenilir bir markanınkinide alabilirsin ama sana sesu unun kreminide önerebilirim canım çok geçmiş olsun a.s.

çok sağolun kızlar hiç tüy dökücü krem kullanmadım
acaba nasıl yapılıyo püf noktası falan varmı bide aynı jilet gibi çıkıyo diyolar doğrumu

Geçmiş olsun canım ben ilk çıktıkları günden bu yana hep lapiden kullandım. Ben memnunum ama alışık olduğum için herhalde öyle bir kaçgün içinde çıkmıyor tüyler. Birde bende tüy az ondan olabilri.istersen lapideni bir dene. süreceğin yeri hafifçe nemlendir sonra sür ve 5 dakika snra spatulü var onunla temizle. Zaten tüylerin inseldiğini anlarsın.

yani tüy dökücü krem aynı ağda gibi tertemiz yapıyo dimi sadece kopartmıyo
ben istiyorumki bi sürim tertemiz olsun
alçı var dizime kadar evde açarım bacağımı halleder geri sarar pansumana giderim diye düşünüyorum

yani tüy dökücü krem aynı ağda gibi tertemiz yapıyo dimi sadece kopartmıyo
ben istiyorumki bi sürim tertemiz olsun
alçı var dizime kadar evde açarım bacağımı halleder geri sarar pansumana giderim diye düşünüyorum

öncelikle geçmiş olsun canım bende bundan 4 sene önce diz kapağımdan ameliyat olmuştum 20 gün kadr bacağımda 8 dikiş vardı.ameliyattan önce epilatörle almıştım(tabi ozamnlar sir kullanmıyordum)20 gün sadece saçımı yıkayabildim..seni anlayabiliyorum.ama ben bacaklarımı almadım valla 20 günde çıktı tabi tüyler aman dedim hastalık bu görsünler tüylü tüylü onların yokmu dedim bıraktım ya illla kullancam dersen ben bi kere kullandım şu şekilde oluyor tüyleri sanki eritiyor sen spatulayla temizliyorsun okadr

geçmiş olsun cnmbence kullanma krem ameliyatyerinde enfeksiyon yapabilir bende yapmıştı tekrar ameliyata girmek zorunda kaldım platinim enfeksiyon yapmış belirlenemedi sebebi bende kremden olabilecegini düşündüm o bölgeyede sürmüştüm jiletle almıştım hastalık bu oraya bakcagını düşünmüyom kimsenin

benim ayağımda baş parmağımın yanında yaram
yani yara kısma deymez krem
bide ne kadar zamanda çıkıyo
ayrıca geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çookk teşekkür ederim

alma be gülüm ne uğraşıyorsunki anlamadım.gerek yok bence orman gibi olsun ne olmuş..önce bi hayırlısıyla iyileş ondan sora alırsın

hastada olsam kendimi dağıtmak istemiyorum
zaten yatağa bağlı kalmak bana çok ağır geliyo

canım bu geçici bi durum kendini dağıtmış olmazsınki..ben 1 ay bacakalrımı almamıştım doktorumda kaç kez beni böle gördü..valla doktor bey dedim kusura bakmayın ama alamadım dedim..iyi yapmışın dedi sen önce bi sağlığına kavuş sonra güzelleşirsin demişti..canım benim illa yapacaksan kremle yap kremi sürcen biraaz bekliyon sanırım sonra onların içinde sptula var onla jilet gibi sürüyon okadr

çok sağolun arkadaşlar
krem almayı düşünüyorum ama
belkide benim işim belli olmaz epilatörle alırım
zaten 2 hafta sonra gidicem dikişleri aldırmaya
3 günde bi pansumanım var amöa
biraz uzaması lazım alabilmem için

canım bendee çam sakızı uygula derim çünkü o daha kolay sıcak suyun içinee atasın mermeredökersin kuruyunca onlar heryer tertemiz olur kurumma derdi falan da yok hem kremle denedim ben neredeyse aynı günün akşamı çıkıyoprlardı bende lapiden kullanmıştım belki markadan kaynaklanıyordur canım geçmiş olsun sana

canım çok geçmiş olsun veet tüy dökücü köpükte çok pratık............. tavsiye ederim öyle çabukta çıkmıyor......

Back