- Konu Sahibi YesilMercimek
Kızlar ağda özürlüyüm ne yapıcam ben tüy dökücü krem mi kullansam önerir misiniz kendi başıma kolay ve acısız yapabileceğim birşeyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tüy dökücü kullanma hem zararlı hem de jilet gibi çıkarıyor
sir ağdalar var ya roll on şeklinde ben önceden onlardan kullanıyordum çok acıtmıyor. hangi bölgeyi alıcaksın?
Kızlar ağda özürlüyüm ne yapıcam ben tüy dökücü krem mi kullansam önerir misiniz kendi başıma kolay ve acısız yapabileceğim birşeyi
zararlı olmaz olur mu kimyasal dolu. onlar deri altından emiliyor. jilet gibi çıkarmaması mümkün değil çünkü kökünden almıyor ikisi aynı mantıktüy dökücü zararlı değil..ayrıca jilet gib falnda çkarmıyor.. tüyleri zayıflatarak kırıp döküyor olay bu..
canım sert kıllarım hiç jilet kullanmadığım halde... çamsakızı ağdadan başka birşey vurulmadı annem yardım etti hep kendi başıma yapmadım..kıl yapına bağlı birzda canım tüy dükücü.. nasıl kıl yapın var ?
ama herkes jilet etkisi yapıyor diyotüy dökücü zararlı değil..ayrıca jilet gib falnda çkarmıyor.. tüyleri zayıflatarak kırıp döküyor olay bu..
hmm kendin yapman biraz zor sanki aslında en iyisi kuaför 5 dk da yapıyorlar.
eğer ağdayla yada epilatörle alamıyorsan jilet kullanabilirsin. yada emlayla uyuşturup ağda yapabilirsin.
ama özellilke genital bölgede tüy dökücü kullanma sakın
canım sert kıllarım hiç jilet kullanmadığım halde... çamsakızı ağdadan başka birşey vurulmadı annem yardım etti hep kendi başıma yapmadım..
ama herkes jilet etkisi yapıyor diyo
kuaföre gidebilirim ama utanıyorum ayrıca mikrop kapmaktan korkuyorum jilet kesinlikle kullanmam çok kötüymüş
canım kıl yapın sertse tüy dökücüyle kökten almadığı için ak pak olmaz yani kökleri kalır biraz siyahımsı.. jilet etkisi dedğin şeyde öyle skıntılı bişey değil aslında..kestiğin için kıllar küt çkıyor ama çokta pratik.. tüy dökücü kullanmak gereksiz masraf oluyor insana o yönüde var.. bencede kesnlkle ağdaya gitme..her türlü hastalık geçebiliyor Allah korusun
evet jilet çok kötü. sen en iyisi temiz iyi bir kuaföre git yada sir ağdayla yavaş yavaş al
kendin evde emla ile ağdayı deneyebilirsin ama kuaför bence iyi değil :44:
emla var alalı çok oldu ama bozulmuş mudur ki
eldiven mi nasıl :26::26::26::26:şu plastik eldivenlerle denesen, hem birkaç defa aldıktan sonra alışırsın, biraz uzun sürüyor ama bi süre tertemiz oluyorsun en azından, hem jilet ya da tüy dökücüden daha iyidir bence. ben öyle yapıyorum, elidvenle alıyorum, kalanları da epilatörle topluyorum, ohh günlerce tertemiz
sir ağda daha kolay bazen kuaföre yaptırıyorum bazen de sir ağdayla alıyorum;ama ben acıya dayanamıyorum diyorsan tüy dökücü kullan hemen yapıp çıkarsın 2 hafta da bir yap yeter öyle zararlı falana bakma herkes kullanıyor veet falan kullan kıllı kıllı dolaşmaktan iyidir.ben de çok üşeniyorum bu aralar kuaföre gidicem ama bakalım :26: :18:
eldiven mi nasıl :26::26::26::26:
peki şey sorsam sert çıkarsa da,
-siyah siyah jilet gibi iz bırakıyor mu
-sert çıkan kılları da döküyor mu :26: