• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy Derdinden Sizde Kurtulun!

ToNe_Def

Burayı seviyorum.
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
485
41
118
İzmir
Merhaba kızlar,

Geçenlerde arkadaşlar konuşurken ister istemez kulak misafiri olup bi ürün öğrendim, vakit kaybetmeden aldım hemen kaydirigubbakcemile2

Bim marketlerde satılıyor aynı veet ağda bantlarına benzeyen birşey. Çok güzel kullanışlı ve ekonomik.
Bende bugün denedim ve sonuçtan çok memnun kaldım.
Pratik ve canınızı çok yakmadan bacak, bıyık, yüz, bikini bölgesi veya koltuk altlarınızı "Blenior" sayesinde korkmadan alabilirsiniz..

Umarım sizde de işe yarar. Fiyatı 4.95 TL.

Resmi de şu:

paylaştığın için teşekkürler canım... benim de en memnun kaldığım yöntem bu... fakat her marka iyi olmuyo... en iyi veet o da çok pahalı... bi de vi-vet iyi ama o da her zaaman aynı kıvamda olmuyo... bimdeki kadar da ucuz değil...
ya şu bim çok işe yarıyo zemuszemus

paylaştığın için teşekkürler canım... benim de en memnun kaldığım yöntem bu... fakat her marka iyi olmuyo... en iyi veet o da çok pahalı... bi de vi-vet iyi ama o da her zaaman aynı kıvamda olmuyo... bimdeki kadar da ucuz değil...
ya şu bim çok işe yarıyo zemuszemus

Canım veetler filan sadece bacak için ve fiyatı oldukça pahalı bi de onu her ay vereceğimi sayarsak...
Ama bu kutunun içinde bacağın yanı sıra, bıyık ve koltukaltı için küçük bantlarda var
Gerçekten çok kullanışlı yani :hulya:

Evet cidden çok işe yarıyor :lepi:

Ben de bimle ilgili bir forumun konusnda yazdım; bence de ürün çok başarılı ve hesaplı, söylediklerine aynen katılıyorum canım...

bende aldım geçenlerde attım dolaba duruo..bi de baktım bim e veet in 40'lı paketi gelmiş 12,75 ti hemen aldım diğer marka beklicek biraz anlaşılan=)

bacaklardaki kısa tüyleri almıyo ama uzun tüyler koltuk altı ve bıyık için gerçekten güzel

ben pek memnun kalmamıştım burdan ,acele lazım olduğunda almıştım da kısa tüyleri almıyor,
şunu diyebilirim ki elinize başka bir soğuk ağda bandı geçerse onunla yapın,başka alternatif olmayan zamanlarda yine de yoktan iyidir

Back