- Konu Sahibi ..gozlerindekibulut..
-
Lazer tedavisi
ben bioder yaptım faydası yok...lazer yaptım yaklaşık 1 yıl...ama lazerin de faydası yok..varmış gibi geliyo dökülüyo falan ama 1 yıl boyunca bitmez mi ya..sonunda bi baktım hala eskisi gibi çoklar....sevmedim ben onu...boşuna para...şimdi limon-tuz yapıyorum etkili...limon-pudra da güzel..
Ben memnumum, baya faydasi var.. azaldi inceldi.. devam ediyorum sonuna kadar olumunekankayizsmilememnun musunuz peki? lazer tedavisi bana ürkütücü geliyor nedense korkuyorum,zarar görecekmişim gibi geliyor:S
duruten tala bana çok çok iyi geldi fakat ileride cilt hastalıklarına mağruz kalırım diye korkuyorum yoksa güvendiğim bir yerden alıyordum ve çok azalma oldu,genitel bölgeme özellikle kullandığım için orası için söylüyorum.Ayaklarım içinde zırnık denemiştim ondan da memnundum onda da kanserojen mad. var dediler vs.. ondan da korktum bıraktım.
TatLiGaci gutto dan kuzenın de memnun incelme olmuş ama limon tuz çok yakmıyor mu yaw?
fatmahakan2010 limon tuzu tam olarak nasıl kullanıyorsunuz;yara , yakma filan yapmıyor mu?
limon+tuz.. ve taze nane yiyin ya da çayını için. şiddetle tavsiye ediyorum bunları. denedim,deniyorum ordan biliyorum.
(not: nane kan şekerini düşürür,abartmadan,düzenli bi şekilde öğünlerde yenmeli. yada içilmeli)[
ne kadar zamandır yapıyosun kaç seans oldu ve tuylerındazalmamı oldu yoksa incelmemı bu arada nane cayı cınsel ısteksızlık yapıyomus benden soylemsı kıllara ii gelıyo gelmesınede ben bunu duyduktan sonra vazgectım sadece 1 kere ıctım cayını
limon+tuz.. ve taze nane yiyin ya da çayını için. şiddetle tavsiye ediyorum bunları. denedim,deniyorum ordan biliyorum.
(not: nane kan şekerini düşürür,abartmadan,düzenli bi şekilde öğünlerde yenmeli. yada içilmeli)[
ne kadar zamandır yapıyosun kaç seans oldu ve tuylerındazalmamı oldu yoksa incelmemı bu arada nane cayı cınsel ısteksızlık yapıyomus benden soylemsı kıllara ii gelıyo gelmesınede ben bunu duyduktan sonra vazgectım sadece 1 kere ıctım cayını
ya ben yapalı 1 ay olmuştur tüyler inceldi ve kazık gibi çıkmıo. cansızlar. limon ve tuz sonuçta. kökleri kurutması gayet normal bence. nane isteksizlik yapıyormu falan bilmiyorum araştırırım iyice ama açıkçası şimdilik azaltsada dert değil benim için sanırımyani aman azaltmasın diye bir problemim yok şimdilik XD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?