• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüy azaltmak için ne-ler kullanıyorsunuz?

tüy azaltmak için ne-ler kullanıyorsunuz?

• bitki derman

OY: 2 8,7%
  • bioder

OY: 2 8,7%
  • kendi bitkisel karışımlarımız

OY: 8 34,8%
  • zararlı olduğunu düşünüyorum ve bu yüzden kullanmıyorum

OY: 4 17,4%
  • diğer

OY: 7 30,4%

• Ankete Katılan
    23

..gozlerindekibulut..

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2010
228
0
96
Adana
Merhaba arkadaşlar birsürü konu açılmış bu konuda fakat ben hepsini bir anket üzerinde toplamak istedim.hepimizin derdi aynı aslında ve en kısa zamanda(doğru ürünü kısa sürede bulmak) istediğimiz sonucu elde etmek istiyoruz. olumlu olumsuz yaşandıklarınızı tek bir başlık altında toplamış oluruz hem. kullandığınız ürün veya bitkisel karışımları gerçekten yapılması gibi mi yaptınız yoksa salladığınız zamanlar oldu mu özellikle bunu belirtmenizi istiyorum çünkü sonuç alınmamasının nedeninin bu olunabileceğini düşünüyorum ve unutulmaması gereken birşey varki birine iyi gelen diğerine de iyi gelcek diye birşey yok ama yine de çoğunluğa iyi gelen tercih edilecek tabi ki.aklıma şimdilik 3 tane geldi,paylaşımlarla doğru seçeneğe yöneleceğimize eminim

ben bioder yaptım faydası yok...lazer yaptım yaklaşık 1 yıl...ama lazerin de faydası yok..varmış gibi geliyo dökülüyo falan ama 1 yıl boyunca bitmez mi ya..sonunda bi baktım hala eskisi gibi çoklar....sevmedim ben onu...boşuna para...şimdi limon-tuz yapıyorum etkili...limon-pudra da güzel..

ben bioder yaptım faydası yok...lazer yaptım yaklaşık 1 yıl...ama lazerin de faydası yok..varmış gibi geliyo dökülüyo falan ama 1 yıl boyunca bitmez mi ya..sonunda bi baktım hala eskisi gibi çoklar....sevmedim ben onu...boşuna para...şimdi limon-tuz yapıyorum etkili...limon-pudra da güzel..

Allah Allah bioder neyse lazer nasıl etkili olmadı anlamdım kendi yaptığınız bitkisel karışımı kullanıyorsunuz peki tam olarak anlatır mısınız nasıl yaptığınız,uygularsam eksk bişey olmasın.Gerçe burada konuşulanlar gibi yapıyorsunuzdur,farklı birşey uyguluyor musunuz?

valla ben de çok umut bağladım lazere ama faydası yok ...yani illaki olur ama çok para gidicek öyle 1 yılda falan bitmiyo...bir adet limonu kesiyorum üstüne tuz döküp sürüyorum epilasyon yaptığım yere..yakıyo tabi...epilasyondan sonra yıkamadan 3 gün geceleri sürüyorum...faydalı...pudra da aynı...limonla pudrayı karıştır sür...ben bıktım artık ota çöpe para vermekten...bunlar etki ediyo bunları kullanırım cebim yanmaz...kışın daha rahat olur uygulaması bunu da belirteyim..

teşekkürler arkadaşlar verdiğiniz cvplar için.benimde bugün geldi aklıma paylaşayım dedim.Vakti zamanında bende kullanmıştim bişeyler nedense yazmak aklıma şimdi geldi:) bende en önce aktardan beyaz zırnık aldım ve bacaklarıma kullandım,epilasyondan sonra sürüyordum suyla karıştırıp biraz bekletiyordum,acı yanma yada kızarıklık yapmadı ve bacaklarıma gayet iyi geldi ama kanserojen mad. içerdiğini söylediler burada o yüzden bir daha kullanamadım uzun zaman oldu bırakalı ve bacaklarımda herhangi cilt hastalına benzerr bir durum yok.İkinci olarak da tala karınca yum. yağı kulladım, koltuk altı ve genital bölgeye. K.altı için bişey diyemicem ama genital bölgemde %75 azalma var diyebilirim,çok faydasını gördüm.Kuzenim de guttonun karınca yum. yağının kremini kullanmış onda da incelme olmuş kuaförü bile fark etmiş. Ama talayı da kullanamıyorum o zamanlar kaçak geliyordu sağlık bakanlığı onaylı değildi o yüzden, şimdi olmasa bile ileriki dönemlerde cilt kanserine neden olunabileceğini öğrendim tvde. Bundan da korktum bunu da bırakalı 1 yıl oldu olmadı. 2 yöntemde de fayda gördüm fazlasıyla ama ikisini de kullanamıyorum şimdi.Çok kararsız kaldım, o yüzden biodere/bitki dermana yöneldim ama okuduğum yorumlara göre onlardan da fayda yok.

canım bende çok karışık kullanıyorum hepsini de denedim ameliyat eldiveni agda tüy dökücü jilet hepsini denedim ama en iyi agda kalan yerleride makine ile alıyoum mis gibi oluoyrum az önce agdamı yaptım bitirdim

kızlar bende bacak bölgeme limon tuz kullanıyorum 3 seansımı yaptım. sanırım faydalı yada gecmı cıkardıgı için böyle dusunuyorum bılmıyorum 6 sens sonra anlarım işe yarayıp yaramdıgını genıtal için lazere başlıcam göbek içinde kesınlıkle iğnelı epılasyon yaptırcam sımdılık ii bır yer bulmaya calıısyorum

duruten tala bana çok çok iyi geldi fakat ileride cilt hastalıklarına mağruz kalırım diye korkuyorum yoksa güvendiğim bir yerden alıyordum ve çok azalma oldu,genitel bölgeme özellikle kullandığım için orası için söylüyorum.Ayaklarım içinde zırnık denemiştim ondan da memnundum onda da kanserojen mad. var dediler vs.. ondan da korktum bıraktım.
TatLiGaci gutto dan kuzenın de memnun incelme olmuş ama limon tuz çok yakmıyor mu yaw?
fatmahakan2010 limon tuzu tam olarak nasıl kullanıyorsunuz;yara , yakma filan yapmıyor mu?

limon+tuz.. ve taze nane yiyin ya da çayını için. şiddetle tavsiye ediyorum bunları. denedim,deniyorum ordan biliyorum.
(not: nane kan şekerini düşürür,abartmadan,düzenli bi şekilde öğünlerde yenmeli. yada içilmeli)

duruten tala bana çok çok iyi geldi fakat ileride cilt hastalıklarına mağruz kalırım diye korkuyorum yoksa güvendiğim bir yerden alıyordum ve çok azalma oldu,genitel bölgeme özellikle kullandığım için orası için söylüyorum.Ayaklarım içinde zırnık denemiştim ondan da memnundum onda da kanserojen mad. var dediler vs.. ondan da korktum bıraktım.
TatLiGaci gutto dan kuzenın de memnun incelme olmuş ama limon tuz çok yakmıyor mu yaw?
fatmahakan2010 limon tuzu tam olarak nasıl kullanıyorsunuz;yara , yakma filan yapmıyor mu?

canım tuylerını aldıktan sonra yıkamadan limon ve tuz ile masaj yap yatmadan önce 3 gece yap 4 gun banyonu yapabılırsın 3 gun boyunca su deydırmemen lazım ben limonun yarısını alıyorum bacalarıma guzelce bır suruyorum ıkı bacagımada suyunu sonra ters cevırıp tersıyle masaj yapıyorum uzerınede tuzu basıyorum halıyle bıraz yanıyosun ayda bır kez yapıyorum yada suyunu sık tuzla karıstır öyle yap hangısı kolayına gelırse

limon+tuz.. ve taze nane yiyin ya da çayını için. şiddetle tavsiye ediyorum bunları. denedim,deniyorum ordan biliyorum.
(not: nane kan şekerini düşürür,abartmadan,düzenli bi şekilde öğünlerde yenmeli. yada içilmeli)
[

ne kadar zamandır yapıyosun kaç seans oldu ve tuylerındazalmamı oldu yoksa incelmemı bu arada nane cayı cınsel ısteksızlık yapıyomus benden soylemsı kıllara ii gelıyo gelmesınede ben bunu duyduktan sonra vazgectım sadece 1 kere ıctım cayını

[

ne kadar zamandır yapıyosun kaç seans oldu ve tuylerındazalmamı oldu yoksa incelmemı bu arada nane cayı cınsel ısteksızlık yapıyomus benden soylemsı kıllara ii gelıyo gelmesınede ben bunu duyduktan sonra vazgectım sadece 1 kere ıctım cayını

ya ben yapalı 1 ay olmuştur tüyler inceldi ve kazık gibi çıkmıo. cansızlar. limon ve tuz sonuçta. kökleri kurutması gayet normal bence. nane isteksizlik yapıyormu falan bilmiyorum araştırırım iyice ama açıkçası şimdilik azaltsada dert değil benim için sanırım :1: yani aman azaltmasın diye bir problemim yok şimdilik XD

Back