• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüy azaltıcı nano cream cıkmış duyan kullanan var mı?

de.fne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2008
16
0
86
41
Kastamonu
bi sitede duydum katılımcıların %93 de iyi sonuclar alınmış fiyatıda cok pahalı degil 25 ila 30 tl arasında degişiyo internetdeki bilgileri şöyle;

İstenmeyen Tüylere Bitkisel, Bilimsel Çözüm

Formülündeki Aktif Bileşenin Tüy Azaltıcı Etkisi Olduğu Kanıtlanmıştır.

Yapılan Bilimsel Deneylerde Katılımcıların %93’sinde İstenmeyen Tüylerde Azalma Görülmüştür.

İnsanlık eski çağlardan beri estetik veya hijyenik nedenlerden dolayı vücut tüylerinin yok edilmesiyle ilgilenmektedir.

Vücudunuzun çeşitli bölgelerinde bulunan istenmeyen tüylerden kurtulmak için artık saatlerce zaman tüketmek, yüksek miktarlarda para harcamak, acıya ve kötü kokulara katlanmak zorunda değilsiniz.

NANO CREAM istenmeyen tüylerin miktarını azaltıp niteliğini bozarak depilasyon seanslarına duyulan ihtiyacı azaltan, doğal olarak aktif bir bileşendir.Gözleme dayalı sonuçlar, NANO CREAM‘in vücut tüylerinin miktarını ve niteliğini etkin bir biçimde azaltan ve tüy gelişimini geciktiren aktif bir bileşen olduğunu desteklemektedir.

NANO CREAM’in etkinirliği ve güvenilirliği bilimsel deneyler ile kanıtlanmıştır.

# Vücut tüylerinde %93 azalma
# Kalın tüylerin oranında %80’a varan azalma
# Anajen/helojen folikülü oranında %60 azalma

Nasıl Kullanılır

# Tercih edilen bir yöntemle (ağda,cımbız,ip) kıllar kökünden alınır.
# Kıllardan temizlenen bölge iyice yıkanır.
# Temizlenen bölgeye bir miktar Nano Cream sürülür ve masaj yaparak cilde yedirilir.
# Kıllar tekrar alınacak seviyeye ulaşana kadar uygulama tekrarlanır

Uyarılar

# Haricen kullanılır
# Oda sıcaklığında saklanmalıdır
# Hormon tedavisi gören yada hormon ilaçları kullanan kişiler kullanmadan önce doktorlarına danışmalıdır

bu kreminde içerik bilgisi yok:)
sadece katkı maddeleri,koruyucular,kıvamlaştırıcılar vs bildirilmiş
nano kelimesi gözünüzü büyülemesin,bioderde nano krem sayılır,nano şeklinde olmadan kıl köküne nasıl ulaşacak,bitkisel kökenli olsada çok fazla kimyasal katkı maddeleri kullanılmış,onun üzerinde kimyasal var.
kullananlar deneyimlerini aktarırlar herhalde ilerleyen günlerde,belki işe yarıyordur kimbilir...

nano kremi kullanmaya başadım bende.kollarımdaki tüyler den çok rahatsız oluyorum lazerdende çekiniyorum açıkcası.önce agda ile aldım temizledim ve sürdüm 3 hafta oldu kıllar daha seyrek çıktı renk değişimide var aldığım yerde 2.kullanımdan sonra etkili olur daha iyi farkedersin dediler bakalım 2.de nasıl sonuç alacagım???

tüy azaltıcı nano krem nasıl.bende kullanmayı düşünüyorum ama tereddütteyim, daha önce tala vs bi kaç ürün kullandım hiç bi faydasını görmedim hatta tala haberlere çıktı gerçek karınca yumurtası yağı olmadığı eski ayçiçek yağlarının satıldığı ortaya çıktı.o yüzden bizlerle nano hakkında deneyimlerinizi paylabilirmisiniz

bi sitede duydum katılımcıların %93 de iyi sonuclar alınmış fiyatıda cok pahalı degil 25 ila 30 tl arasında degişiyo internetdeki bilgileri şöyle;

İstenmeyen Tüylere Bitkisel, Bilimsel Çözüm

Formülündeki Aktif Bileşenin Tüy Azaltıcı Etkisi Olduğu Kanıtlanmıştır.

Yapılan Bilimsel Deneylerde Katılımcıların %93’sinde İstenmeyen Tüylerde Azalma Görülmüştür.

İnsanlık eski çağlardan beri estetik veya hijyenik nedenlerden dolayı vücut tüylerinin yok edilmesiyle ilgilenmektedir.

Vücudunuzun çeşitli bölgelerinde bulunan istenmeyen tüylerden kurtulmak için artık saatlerce zaman tüketmek, yüksek miktarlarda para harcamak, acıya ve kötü kokulara katlanmak zorunda değilsiniz.

NANO CREAM istenmeyen tüylerin miktarını azaltıp niteliğini bozarak depilasyon seanslarına duyulan ihtiyacı azaltan, doğal olarak aktif bir bileşendir.Gözleme dayalı sonuçlar, NANO CREAM‘in vücut tüylerinin miktarını ve niteliğini etkin bir biçimde azaltan ve tüy gelişimini geciktiren aktif bir bileşen olduğunu desteklemektedir.

NANO CREAM’in etkinirliği ve güvenilirliği bilimsel deneyler ile kanıtlanmıştır.

# Vücut tüylerinde %93 azalma
# Kalın tüylerin oranında %80’a varan azalma
# Anajen/helojen folikülü oranında %60 azalma

Nasıl Kullanılır

# Tercih edilen bir yöntemle (ağda,cımbız,ip) kıllar kökünden alınır.
# Kıllardan temizlenen bölge iyice yıkanır.
# Temizlenen bölgeye bir miktar Nano Cream sürülür ve masaj yaparak cilde yedirilir.
# Kıllar tekrar alınacak seviyeye ulaşana kadar uygulama tekrarlanır

Uyarılar

# Haricen kullanılır
# Oda sıcaklığında saklanmalıdır
# Hormon tedavisi gören yada hormon ilaçları kullanan kişiler kullanmadan önce doktorlarına danışmalıdır

ben bugün dermoday tüy azaltıcı krem aldım yazılarınızdan etkilenerek.bikini bölgesi için kullanıyorum.fakat agda yapmadan jilet kullanarak temizledim sonra uyguladım.zaten önceden lazer uygulamıştım.Kalanlar için deniyorum.Gelişmeleri bildireceğim.

nano kremi kullanmaya başadım bende.kollarımdaki tüyler den çok rahatsız oluyorum lazerdende çekiniyorum açıkcası.önce agda ile aldım temizledim ve sürdüm 3 hafta oldu kıllar daha seyrek çıktı renk değişimide var aldığım yerde 2.kullanımdan sonra etkili olur daha iyi farkedersin dediler bakalım 2.de nasıl sonuç alacagım???

sinem sonuc nedir?

tüylerde lazer epilasyonda başka hiç birşey etkili olmuyor bütün bu anında tüy döken kremlerin içinde tahminim hamam otu denilen toz var. onu aktardan alıp sürdüğünüz an duman attırıyor tüyler hemen dökülüyor ama hiç azalma olmuyor

şu an tek çözüm lazer
gerisi para tuzağı

ağda gibi herhangi bişeyle temizledikten sonra sürülür diyor.ama internet sitelerinde tüy dökücü krem olarak satılıo yani sürüp yıkayın diyor ben anlamadım normal tüy dökücü krem gibi mi bu.

ağda gibi herhangi bişeyle temizledikten sonra sürülür diyor.ama internet sitelerinde tüy dökücü krem olarak satılıo yani sürüp yıkayın diyor ben anlamadım normal tüy dökücü krem gibi mi bu.
evet normal tüy dökücü nano borvit, sürüyorsunuz ve 5 dakika bekleyip yıkıyorsunuz tüyler tamamen gidiyor ve çok gzüel kokusu var. tüyler daha geç çıkıyor ve azalıyor. yaa aslında bende ilk tv den gördüm inanmadım çünkü bir sürü daha önce kulllandım cildi yakıyor tahriş ediyor ve kötü kokan ürün sandım ama bir tane aldıktan ve kullandıktan sonra gerçekten tüm arkadaşlarıma da tavsiye ettim .bence sizde deneyin yani:72:

Back