tüy azaltıcı losyon kullananlar!!

ashkom

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Mart 2009
784
3
643
42
selam hanımlar
bir süre önce oriflameden SILK&SMOOTH tüy azaltıcı kremi aldım fakat ne satan arkadaş nede yakın çevrem nasıl kullanıldığını bilmiyolar
bu ürünü veya aynı amaçla kullanılan başka marka ürünleri kullanan varmı aranızda
nasıl kullanılır, denediyseniz sonuç nedir .
kutusunun üzerindede bi açıklama yok
yardımlarınızı bekliyorum hanımlar
şimdiden teşekkürler

Bende avonun tüy azaltıcı losyonundan kullandım hiç bi faydası olmadı. benim için sadece para tuzagı oldu kullanımı ise kutunun arkasındaki kullanım şeklni aynen yazıyorum:En iyi sonucu almak için ,traş ettiğiniz bolgelere günde bir kez uygulayın

kullanımı bukadarmı yazıyo gerçekten
gerçi benimkinde okadadarıda yazmıyo ama
şimdi bende kendimi parayı çöpe atmış gibi hissettim

aldığım krem kenarda duruyo
hiç yokmu kullanan nasıl kullanıldığını bilen??

bnde bgn sıparıs verdım bakalm bı denıycm.ama bıldgm kdryla tras edıp yda agdayla temızledkten snra gunde 1 kez surulcekmıs

son aldığım bilgiye göre hergün sürülüyomuş
bakalım deneyelim sonuç ne olcak

avonun ürününü kullandım memnunum yanlız arkasında yazan tras kısmına uymuyorum.kökten alıp tüyler cıkıncaya kadar uyguluyorum.işe yaradı.seyrek yerler var artık cıkmayan.digerleride cansızlastı.kiiiii işe yaramasa bile harika nemlendiriyor işe yarıyor .hani yaramazssaa diye tereddüt eden arkadaslar için söyledim.1 kez deneyin derim.

bende kökünden aldıktan sonra uygulamaktan yanayım daha etkili olur diye düşünüyorum
sonucunu ben gözlemledikçe yazıcam artık
dediğiniz gibi çok iyi nemlendiriyo ve çok güzel kokuyobayanssulusmile

bende kökünden aldıktan sonra uygulamaktan yanayım daha etkili olur diye düşünüyorum
sonucunu ben gözlemledikçe yazıcam artık
dediğiniz gibi çok iyi nemlendiriyo ve çok güzel kokuyobayanssulusmile

bekliyoruz sonucunu canım :) kesinlikle kökten almak sonucu daha iyi etkilyor yerimseniben

ne kadar kullanmıştın sen yani süre olarak
na kadar zamanda farkettit seyrelmeleri

tüy azaltmada en güel yöntem limon tuz krısımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…