tüy azaltıcı krem kullananlar

boz2012

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
5
1
1
İstanbul
mrh arkadaslr genetal bolge ve bacak icin tuy azaltici krem kullanan varmi ben suan agda yapiyrm ama agdadan sonra tuy azaltici krem kullansam ise yararmi kullanan varsa bilgilendirebilirmi

Canim bende yeni basladim bio der in vucut losyonuna(krem&jel)duzenli kullanimda faydasi olur diye dusunuyorum.kokusu cok hos :) sabah aksam suruluyor

Hiç bir işe yaramıyor, sadece kullandığın süreçte azalıyor, 2 ay kullanma başa dönüyor..

Son düzenleyen: Moderatör:
ben kullandım. işe yaramıyo diyemem ama sadece köklerini inceltti biraz. veet le almak daha mantıklı. daha geç ve daha az çıkıyo. daha çok işe yarıyo yani.

Benim işime yarıyor. Kullanıyorum azalmada olmadı artmadı da acıda olmuyor. Yanlız bazen biraz uzun süre bırakıyorum. Zorlamadan hemen bitsin diye bazen tahriş ediyor o kadar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mrh arkadaslr genetal bolge ve bacak icin tuy azaltici krem kullanan varmi ben suan agda yapiyrm ama agdadan sonra tuy azaltici krem kullansam ise yararmi kullanan varsa bilgilendirebilirmi
bioder kutusunda yazdığı gibi %60 falan azalttığı yok ama biraz azaltıyor geç çıkarıyor ve inceltiyor hiç yoktan iyidir tavsiye ederim :)

ersag tüy azaltıcı kremden beniz bizzat kızkardeşim ve müşterilerim çok memnun, satışını yapıyorum herhangi bir olumsuz yorum almadım, ilgilenirseniz yardımcı olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben çok uzun süredir bioder kullanıyorum çok çok işe yaradığını söyleyemem ama fayda faydadır işte

ersag tüy azaltıcı kremden beniz bizzat kızkardeşim ve müşterilerim çok memnun, satışını yapıyorum herhangi bir olumsuz yorum almadım, ilgilenirseniz yardımcı olurum.
iyi günler sipariş vermek istiyorum ama üye olamıyorum doğal olarak siparişte veremiyorum yardımcı olabilr msn ?

Ben de zamanında kullanmıştım. Tüylerimin daha geç çıkmasına sebep oluyordu ama görünürde belirgin bir incelmeye yol açmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…