• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüy azaltıcı karınca yumurtası yağı

lalezarhuzun

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
15
1
286
Arkadaşlar ben bayadır karınca yumurtası yağı kullanıyorum ve çok işe yarıyor. tavsiye ederim sizlerede. tüylerimi aldıktan sonra (ağda epilatör cımbız) bu yağı sürüyorum. akabinde 4 5 gece devam ediyorum sürmeye. daha sonra tekrar uzayınca aldığımda tüyleri yine aynı işlemi yapıyorum. ve şuan belirgin bi şekilde azaldı. kurtulmama az kaldı :)

karınca yumurtası yağının toplatıldığını söylemişti eczacı trt haberlerindede kreminin gerçek olmadığı ile ilgili haber izlemiştim :20: gerçekten işe yarıyor mu ben böyle şeyleri duyunca bana pek inandırıcı gelmedi eger sen de işe yaradı ise senin için güzel:34:

piyasada sahteleri çokmuş benimde duyduğuma göre.bu zamanda hiçbir şeye güven kalmadı gerçekten. ben denedim memnun kaldım galiba şanslıyım :) aktardan yada daha farklı bir yerden değil de direk sitesinden sipariş ettiğim için galiba işe yaradı. diğerlerine güvenmemek lazım zaten.

karınca yumurtası yağını ben 5-6 aydan fazla kullandım tüylerde azalma var mı diye sorarsanız hiç azalma olmadı. şimdi yeni bi ürün kullanmaya başladım 2 haftada sonucunu almaya başladım üstelik epilasyona ağdayada gerek yok. bakalım tamamından kurtarabilecek miyim

karınca yumurtası yağını ben 5-6 aydan fazla kullandım tüylerde azalma var mı diye sorarsanız hiç azalma olmadı. şimdi yeni bi ürün kullanmaya başladım 2 haftada sonucunu almaya başladım üstelik epilasyona ağdayada gerek yok. bakalım tamamından kurtarabilecek miyim

Kullandığın ürünün ismini yazabilir misin?

tabiki otis pharmaderm sprey tüyleri almaya gerek yok hem cildi yumuşacık yapıyo hem tüyleri azaltıyo
pharmaderm otis diye arasan ürünün orjinal sitesini görebilirsin ben türkiyede 2 yerde buldum 60 tl ye aldım

Arkadaşlar ben bayadır karınca yumurtası yağı kullanıyorum ve çok işe yarıyor. tavsiye ederim sizlerede. tüylerimi aldıktan sonra (ağda epilatör cımbız) bu yağı sürüyorum. akabinde 4 5 gece devam ediyorum sürmeye. daha sonra tekrar uzayınca aldığımda tüyleri yine aynı işlemi yapıyorum. ve şuan belirgin bi şekilde azaldı. kurtulmama az kaldı :)

Sonucu merak ettim:KK37: Son durum ne?[/QUOTE]

Sakıncası yoksa markasını yazabilir misiniz?

Back