• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi tuvaletten korkarsa

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

ekim.29

Allahumme Ya Mübdi
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2008
3.838
39
358
35
Kırıkkale
benim yigenm 2 yaşında annesi 1 aydr ugraşıyo wc alıştrmak için ama ( ben tubaletten korkuyom ) fisfisfis diyerek girmiyo nasl bi yöntem uygulabilirz yardımcı olursanz sevinirim yazık yavrum korkusndan kakasını bezine bile yapmıyo bu yüzden kabız oluyoo

belki çok ayıp olucak ama biz oğlum tuvalate alışsın diye lazımlığını odasına koyduk. gerçekten çok küçük oldukları için tuvaleten korkabiliyorlar. ama odasında kendini daha güvende hissediyor. gerçi alıştı mı diyeceksiniz? hayır. ama en azından o korkuyu yenmiş oldu.

belki çok ayıp olucak ama biz oğlum tuvalate alışsın diye lazımlığını odasına koyduk. gerçekten çok küçük oldukları için tuvaleten korkabiliyorlar. ama odasında kendini daha güvende hissediyor. gerçi alıştı mı diyeceksiniz? hayır. ama en azından o korkuyu yenmiş oldu.

yok canm olur mu ya alışması için her yolu dencez valla bizimki wc benmle giriyo ama önce anlaşma yapıyo sen yap ben bi bakıyım diyerekten off çok sabır isteyen bi durum benm kızım daha 2.5 aylık valla ben bile şimdiden araştrmasnı yapıyorum

ben kızım 18 aylık olduktan itibaren tuvalete kızımı götürüp yapabilirmi acaba diye düşündüm 23 aylık olana kadar feryat figan bağırıyordu bende herdefasında daha zamanı var deyip onun hazır olmasını bekledim en son 23 aylıkken götürdüğümde hiç itiraz etmedi sadece girip etrafını inceledi ve çıktık bunu birkaç kere yaptıktan sonra hadi annecim artık çişimizi yapalım dedim tamam dedi tuvalette yarım saat suyla bebeklerle oynadık ve yaptı. bence hazır olmasını bekleyin kuzenim oğluna iki yaşındayken öğretmeye çalıştı olmadı çişi gelince hiç söylemiyordu herkes büyüdü artık öğrenmesi gerekiyor dedikçe kız iyice çıldırıyordu sonunda iki ay önce kendiğinden söylemeye başladı ağustosta 3 yaşına basacak

kızlar belki garip gelecek ama erkek çocukları babalarının tuvalete girişlerini görse kızlarda annelerinin büyük kolaylık oluyor kendi oğluma değil ama test ettik onayladık oğlum küçük ona sıra gelemedi daha.

Back