• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvaletteki derzlerin üzerine beyaz yağlı boya sürdüm , ne dersiniz iyi mi yapmışım?

seren1077

Guru
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
215
15
318
evim daha yeni, iki yıldır oturuyorum ama , inanın tuvalete dört kez derz dolgu yaptım yinede sarardı. bıktırdı beni . en sonunda bu akşam beyaz yağlı boya ile boyadım üzerlerini. canım çıktı vallahi, umarım bu yorgunluğa değer . iyimi yaptım , kötümü , ne dersiniz ? şimdilik çok hoş ve ışıltılı duruyor ama sonrası ne olur bilmiyorum.. uzun süre kullanan ve temizliğinde püf noktalarını bilen varsa ne olur yazsın.. şimdiden teşekkürler arkadaşlar , sevgiler.. :1:

yapı marketlerde bulunan derz temizleyiciler var...praktikerde bulunan polisil derz temizleyici harikalar yaratıyor...

yapı marketlerde bulunan derz temizleyiciler var...praktikerde bulunan polisil derz temizleyici harikalar yaratıyor...

tşkrler canım , bulabilirsem alıp deneyeceğim. yağlıboya sürdüğüm için artık olmaz tabiki ama banyoda işime yarayabilir , çok sağol...)

Back
X