• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tuvalette, duş kabınınde ve mutfak lavabosunda ki sarı lekelerden nasıl kurtulurum!

Zeytinlerimm

Gün bugün güzel yaşa 🤍
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
3.507
5.134
198
29
merhabalar..
ben evıme yenı tasındım ve tuvallette banyoda ve mutfaktakı sarı lekelerı ne yaptıysam cıkaramadım çamasır suyu, cif, kirec sokucu bunlarla cok ugrastım ama cıkmadı :37: sınırlerım bozuluyor ne kadar yıkasam hıc yıkanmamıs gıbı duruyor... :43:

merhabalar..
ben evıme yenı tasındım ve tuvallette banyoda ve mutfaktakı sarı lekelerı ne yaptıysam cıkaramadım çamasır suyu, cif, kirec sokucu bunlarla cok ugrastım ama cıkmadı :37: sınırlerım bozuluyor ne kadar yıkasam hıc yıkanmamıs gıbı duruyor... :43:

merhaba
sarı lekeler için porçöz birebir çaydanlıklarda kireç çözücüsü olarak kullandığımız ...

merhabalar..

o kireç çözcüye sakın olaki çamaşır suyu yada benzeri temizlik malzemesi katmayın allah muhafaza göüzünüzü hastanede açarsınız çok tehlikeli sarı lekelerin olduğu yere dökün kaçın havalansın biraz sonra durulayın üstünüde cifle geçin ohh miss gibi :21:

o kireç çözcüye sakın olaki çamaşır suyu yada benzeri temizlik malzemesi katmayın allah muhafaza göüzünüzü hastanede açarsınız çok tehlikeli sarı lekelerin olduğu yere dökün kaçın havalansın biraz sonra durulayın üstünüde cifle geçin ohh miss gibi :21:

Yapmaz olurmuyum once k sokucu onu duruladım ve çamaşır suyu daha sonra cıf ama nafıle :( off of porçöz denıycem inşş faydalı olur :/

Yapmaz olurmuyum once k sokucu onu duruladım ve çamaşır suyu daha sonra cıf ama nafıle :( off of porçöz denıycem inşş faydalı olur :/

vay arkadaş ne sarı lekeymiş anlamadım gitti nasıl çıkmıyor :53:

Ayni sorun benim banyomdada var yeni tasindik bizde naptiysak bos. Asprix ten kirec sokucuye kdr hersey denendi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu gibi lekelerde tuz ruhunun üstüne hiç bir ürünü tanımam
ama siz hamilesiniz ve tuz ruhu çok tehlikeli
esiniz ve ya başka birisi yapsin oncelikle eldiven ve maske şart
ondan sonra azıcık lekelere döküp eski fircayla fircalayin bekletmenize gerek kalmicak hemen durulayin
ve koşarak banyodan çıkın banyoyu bi kac saat havalandirin:)
tekrar soyluyorum tuz ruhu cok tehlikeli lutfen siz yapmayin ve yapan kisi de eldiven ve maske kullansin mutlaka
ha bi de tuz ruhunu mutfak lavabosunda denemeyin

Son düzenleme:
kesinlikle elma sirkesi
Lekelerin üzerinde 30 dk beklettikten sonra üstünden kireç çözücüyle geçerseniz sorun kalmayacaktır :)

merhabalar..
ben evıme yenı tasındım ve tuvallette banyoda ve mutfaktakı sarı lekelerı ne yaptıysam cıkaramadım çamasır suyu, cif, kirec sokucu bunlarla cok ugrastım ama cıkmadı :KK37: sınırlerım bozuluyor ne kadar yıkasam hıc yıkanmamıs gıbı duruyor... :KK43:
Merhaba, ben geçenlerde bu Bimden güldal markalı kireç sökücü almıştım, farketmeden de olsa lavabonun içindeki bir kısım sarı lekeyi çıkardığını farkettim, duşa kabinde lavaboda ve musluklarda onu kullanıyorum artık, ben memnun kaldım doğrusu, süngeri hafif nemlendirip üzerine biraz bahsettiğim kireç sökücü den döküyorum ve ovuyorum yani çok daha kaliteli markalara gerek yok bence...

Back