bu konu ne kadar doğru bilmiyorum ama bizim burada da oldu.kız hamile kalmış ama hamileliğini hiç anlamamış,9 ay adet görmüş.boylu poslu da bir kişiydi.hafif karnı büyümüş sadece,ona da kilo aldım diye düşünmüş.normal giysilerini giyebilmiş.hatta doğumdan 1 ay önce ağaçtan meyve toplarken düşmüş,bir şey olmamış.en son ağrılandığında böbrek taşı düşrüyorum diye hastaneye gitmiş ve doğum yaptığı anlaşılmış.kendi de dahil herkes şok olmuş.şimdi anlatırken hamileliğimde kocama hiç naz yapamadım diyor
anlatıldığında bana da garip gelmişti,daha sonra kendisiyle de konuştuk yani anlamamış gerçekten hamileliğini
Egem inanamadim gercekten mi ?
Iyi ki anlattin da hic degilse böylesi durumlara karsi farkli bir bakis acisi kazanmis olduk.
En cok güldügüm nokta ise, bir sürü kadin hamile kalmaya calisir, sonra bebege hazirlik yaparken, telaslanir, cok sorgular, düsünür, ince eler sik dokur, kadin gayet normal gecirmis o süreyi.
Burada konu hakkinda da yorum yapmayayim, kizin psikolojisini bilemiyoruz cünkü.
evet ben de duyduğumda inanmamıştım.olur mu öyle şey demiştim.kendisiyle konuşunca ikna oldum.hatta bebek doğduktan sonra akrabaları alış veriş yaptılar.belki hamileleiğini bilse ne sendromlar yaşayacaktı.melankolik bir yapısı var çünkü
mutlaka yasalarda bir karşılığı olmalı nikahsız çocuk doğurmanın yok öyle "benim bedenim benim kararım" .bir tek kendini değil tüm çevresini bozuyor böyleleri
Konu nikahsiz cocuk dogurmakmi
Binlerce insan bu sekilde cocuk doguruyor gul gibi de bakiyor
Sorun insan olmakta
Sorun bireysel
Nikahsiz veya nikahli vicdansizsa bir insan oyle de boyle de bu vahseti yapar
Eger ki benim bedenim benim kararim olsaydi o cocuk kurtajla alinir biter giderdi daha minicikken
E ne oldu benim bedenim benim kararim a izin verilmedi de
İste boyle masum meleklerin bedenlerinden cikarttilar acisini
Herkes anne olmamali malesef
Hicbir bebek bu zulmu hakedemez
İlahi adalet burda da oteki tarafta da sorar hesabini insallah
tabii,birde beraber olanlara ceza verilsin. oldu.. başkaasıl" benim bedenim benim kararım" dedikleri için herşeyi yapıp ardından böyle sonuçlar çıkarıyorlar. çünkü hiçbir cezası yok. herkes özgür diyip çıkıyorlar işin içinden . yaptırım olmayınca neyden korkacak insanlar sorarım kim caydırabilir b öyle insanları
( ayrıca elbette Allah çok çetin biz hesap hazırlıyordur eminim)
asıl" benim bedenim benim kararım" dedikleri için herşeyi yapıp ardından böyle sonuçlar çıkarıyorlar. çünkü hiçbir cezası yok. herkes özgür diyip çıkıyorlar işin içinden . yaptırım olmayınca neyden korkacak insanlar sorarım kim caydırabilir b öyle insanları
( ayrıca elbette Allah çok çetin biz hesap hazırlıyordur eminim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?