Tuvalette doğurduğu bebeği camdan attı

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Hamile kalan E.K., ailesinin hamileliğini öğrenmesiyle kendisini öldüreceklerini düşündüğü için hamileliğini ailesinden gizledi. E.K. komşusuna gittiği bir gün tuvalette bebeğini dünyaya getirdi.

E.K, bebeğini doğurduğu tuvaletin penceresinden apartman boşluğuna attı. Ancak bebek ölmedi ve apartman boşluğundan ağlama seslerinin gelmesi üzerine komşular polis çağırdı. Tutuklanan E.K., için, 13 yıldan 20 yıla kadar hapis cezası istendi.
Ankara 10. Ağır Ceza Mahkemesindeki davanın duruşmasında E.K. “Olay sırasında, babamı da kaybettiğim için psikolojik tedavi görüyordum. Ben doğum anına kadar hamile olduğumu bilmiyordum” dedi.

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden mahkemeye gönderilen sağlık raporunda E.K. hakkında affekti uygunsuzluğu yani duygularının düşünce ve ifadelerinden farklı olduğu belirtildi.

Mahkeme E.K.’nın akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespit edilmesi için rapor alınmasına karar verdi.
Mahkeme, üzerine atılan suçun vasfının toplanan delillerle değişmesi ihtimaline karşı E.K.’yı tahliye etti.

insanlar nasıl hamile kaldıklarını anlamıyo şaşıyorum vallahi
üstelik 9 ay karnında, hiç mi tekmelemedi etmedi ..
üstüne yaptığı da düpedüz canilikk

bu konu ne kadar doğru bilmiyorum ama bizim burada da oldu.kız hamile kalmış ama hamileliğini hiç anlamamış,9 ay adet görmüş.boylu poslu da bir kişiydi.hafif karnı büyümüş sadece,ona da kilo aldım diye düşünmüş.normal giysilerini giyebilmiş.hatta doğumdan 1 ay önce ağaçtan meyve toplarken düşmüş,bir şey olmamış.en son ağrılandığında böbrek taşı düşrüyorum diye hastaneye gitmiş ve doğum yaptığı anlaşılmış.kendi de dahil herkes şok olmuş.şimdi anlatırken hamileliğimde kocama hiç naz yapamadım diyor

anlatıldığında bana da garip gelmişti,daha sonra kendisiyle de konuştuk yani anlamamış gerçekten hamileliğini

Ben bu kadının akıl sağlığının yerinde olmadığını düşünüyorum. Yoksa hiç kimsenin hele hele bir annenin böyle canice bir şey yapabileceğine inanmak istemiyorum.

Egem inanamadim gercekten mi ?
Iyi ki anlattin da hic degilse böylesi durumlara karsi farkli bir bakis acisi kazanmis olduk.
En cok güldügüm nokta ise, bir sürü kadin hamile kalmaya calisir, sonra bebege hazirlik yaparken, telaslanir, cok sorgular, düsünür, ince eler sik dokur, kadin gayet normal gecirmis o süreyi.

Burada konu hakkinda da yorum yapmayayim, kizin psikolojisini bilemiyoruz cünkü.

evet ben de duyduğumda inanmamıştım.olur mu öyle şey demiştim.kendisiyle konuşunca ikna oldum.hatta bebek doğduktan sonra akrabaları alış veriş yaptılar.belki hamileleiğini bilse ne sendromlar yaşayacaktı.melankolik bir yapısı var çünkü

Hakkinda cidden hayirlisi olmus diyelim o zaman.
Ya da her iste bir hayir vardir mi desek?

Cok sasirdim gercekten. Artik biri anlatirsa, inanmamazlik etmeyecegim direk.

Akil sagliginin yerinde oldugunu varsayarak konusuyorum.E benim gerizekali kizim,korunma yontemlerinden bir haber bu halti yapiyorsun,hamile oldugunu anlamaman mumkun degil zaten,sonucta orada fasulye yetismiyor.Neden yamyamlik yapip bebegin canina kast ediyorsun? Ver birine.Bunu o bebegi attigi camdan pestili cikana,taninmayacak hale gelene kadar atmak lazim.

mutlaka yasalarda bir karşılığı olmalı nikahsız çocuk doğurmanın yok öyle "benim bedenim benim kararım" .bir tek kendini değil tüm çevresini bozuyor böyleleri

mutlaka yasalarda bir karşılığı olmalı nikahsız çocuk doğurmanın yok öyle "benim bedenim benim kararım" .bir tek kendini değil tüm çevresini bozuyor böyleleri

Konu nikahsiz cocuk dogurmakmi
Binlerce insan bu sekilde cocuk doguruyor gul gibi de bakiyor
Sorun insan olmakta
Sorun bireysel
Nikahsiz veya nikahli vicdansizsa bir insan oyle de boyle de bu vahseti yapar
Eger ki benim bedenim benim kararim olsaydi o cocuk kurtajla alinir biter giderdi daha minicikken
E ne oldu benim bedenim benim kararim a izin verilmedi de
İste boyle masum meleklerin bedenlerinden cikarttilar acisini
Herkes anne olmamali malesef
Hicbir bebek bu zulmu hakedemez
İlahi adalet burda da oteki tarafta da sorar hesabini insallah

asıl" benim bedenim benim kararım" dedikleri için herşeyi yapıp ardından böyle sonuçlar çıkarıyorlar. çünkü hiçbir cezası yok. herkes özgür diyip çıkıyorlar işin içinden . yaptırım olmayınca neyden korkacak insanlar sorarım kim caydırabilir b öyle insanları

( ayrıca elbette Allah çok çetin biz hesap hazırlıyordur eminim)

tabii,birde beraber olanlara ceza verilsin. oldu.. başka

Seni ne zaman görsem hesabın pasif.. Acaba durup düşünüyor musun ben nerede yanlış konuşuyorum diye. Senin bedenin senin kararın olmayabilir arkadaşım.

Malesef vicdan duygusu gelişmemiş, insanlıktan nasibini alamamış bireylerin sizin dediğiniz gibi yaptırımlara ihtiyacı var, gerek dini kurallar olsun gerekse yasal düzenlemeler olsun. Hatta ikisi bir arada olursa (şeriat) daha da iyi bu tip insanlar için.

Ama gel gör ki insan olmayı becerememiş birinin önüne ne devlet ne de allah korkusu geçer.

Çoğumuzun da vicdanı olduğu için hiçbir yaptırımımız olmadan ahlaki ve etik kurallara uygun yaşayabiliyoruz. Yani dini bir inancım yok ve şeriatla yönetilmiyoruz. Ama ben insan olduğum için yalan söylemiyorum, her önüme gelenle yatmıyorum, insan canına da kıymıyorum.

Evet benim bedenim benim kararım. İstediğimle sevişirim. Ama gidip bana değer vermeyen bir adamla sevişip hamile kalıp bebeğimi de öldürmem. Her şeyden önce insanım ve idrak kabiliyetim var.

Sen bu dediklerimden ne çıkaracaksın bilmiyorum. Sonuç olarak bana dinsiz ahlaksız mı dersin bunu çıkarırsın bir tek bu yazdıklarımdan yine. Her zaman yaptığın gibi.

Üzücü. İnsan bir şeyi yapıyorsa arkasında durmalı. Bir tek buna inanırım ben.
Yok günahmış , yok senin bedenin, bunun bedeni, yok insanlar ne der filan. Bu gibi anlayışlar ters bana.
O bebek benim canımın bir parçası, ben onu nasıl apartman boşluğuna atarım ya ?
Tövbe Yarabbim , insan tecavüze uğrasa bebeği görmek istemez anlarım ama, yine de onu atmaz pencereden. O bambaşka bir vicdansızlık örneği .
Böyle durumlarda ALLAH büyük konuşturmasın, ama bebeğimi asla bırakmam. Bırakamam. Tüm dünya karşımda dursa canına asla kıyamam.
Böyle insanlar anne olmayı hak etmiyor .
Bir de insanlardaki devlet anlayışı çok garip, evlenmeden bebek doğurana ceza verilsin deniliyor.
Asıl adalet , bebeği doğurup bakmayanlara verilen cezadır bence.
İşte bu iki farkı anladığımızda "benim bedenim" e dönüyor olay.
O zaman, tüylerini almayan insanlara da yaptırım uygulansa bari
Düşününce aynı şey , benim bedenim, kılımın bir tanesi kimseyi ilgilendirmez

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…