onu savunmuyorum ama belkide hamileliğin 123 aylarındaydı ve düşük yaptı nerden bilebiliriz ay ne bilim bi yandan gülüyom bi yandan sinir oldum annesine bi yandanda üzülüyorum garip yanı23 yaşında çatır çatır sevişmeyi biliyor. Ama hamileliğini 9 ay boyunca anlamıyor. Bebek klozete düştüğünde oradan da çıkarmıyor. Bilmiyordum falan filan...
ben bu hamileliğini anlamıyanlara sinir oluyorum adet günümü takip etmem sıkı sıkı hamile olduğumu 5 haftada anlamıştım,düşüktete 5,6 cı haftalarda anladım,hadi 3. ayında anlasınonu savunmuyorum ama belkide hamileliğin 123 aylarındaydı ve düşük yaptı nerden bilebiliriz ay ne bilim bi yandan gülüyom bi yandan sinir oldum annesine bi yandanda üzülüyorum garip yanı
doğru sölüyosun olayı aklım almıyo o yüzden aklımda hafifletmeye çalışıyom yinede yinede olmuyo bazıları 6 7 ay adet görmeyebiliyo öle düzensizlikler olabiliyo ama hiç bi neden hafifletmez suçunu bari çocuğu boğulmadan çıkarsaydi hey allahımya bişey çıkıyomuş bide katil resmen ya omelegin canını kıydıben bu hamileliğini anlamıyanlara sinir oluyorum adet günümü takip etmem sıkı sıkı hamile olduğumu 5 haftada anlamıştım,düşüktete 5,6 cı haftalarda anladım,hadi 3. ayında anlasın
Yerden göğe kadar haklisin.türk kebabı gaz yapti sandi galiba yahu milleti salak saniyolar galiba degil mi..hiçmi tekme atmamış yahu ..
Aynen hadi kilo almayi yemeklere bagladi,hic mi tekme atmamis bu cocuk?hiçmi tekme atmamış yahu ..
Insallah allah im sizi daha fazla bekletmeden kucaginizi tez zamanda doldursun..Yalan soyluyodur pislik insan nasıl anlamazz hamile olduğunu ya Bu kadar cahil olamaz üniversite okuyo bide... allahın belası kesin ölsün diye yapmıştır bişey çıkıyo da çıkan şeyin ne olduğunuda mi görmüyo offf aşilamam bugün negatif sonuç aldım bu kadar uzgunken bide bu haberi okudum saatlerce aglayasim var
Okurken hem ağladım hem güldüm canım Sağol allah razı olsun senden Rabbim ailenize Dirlik birlik nasip etsin hiv bozmasin mutlulugunuzuInsallah allah im sizi daha fazla bekletmeden kucaginizi tez zamanda doldursun..
Canını sıkma, demek ki daha vakti gelmemis..biz de ilk tup bebek denemesinde tutturduk.simdi de bi sussalar artik diye gozlerinin icine bakiyoruz,sosyal hayat sıfır.
Inan esimle eski gunlerimi ozluyorum bazen.bir de burdan bak
Allah im size ve tum isteyenlere nasip etsin..