Tuvalette Doğum Yaptı, Bebek Klozette Boğuldu!

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Üniversite öğrencisi karın ağrısıyla gittiği tuvalette...
23 yaşındaki Alman öğrenci Karin O., üniversite öğrenimini Fransa'da sürdürüyordu. 2014- 2015 eğitim yılının ikinci döneminde uluslararası öğrenci değişim programıyla Yıldız Teknik Üniversitesi'ne yatay geçiş yaptı. Genç kız, aynı okulda öğrenim gören bir grup öğrenci ile Şişli'de bulunan bir öğrenci evinde yaşamaya başladı.
thumbnail_detail_117097.jpg

"BİR ŞEY ÇIKIYOR" DİYE BAĞIRDI

Geçtiğimiz aylarda arkadaşlarıyla birlikte evde bulunduğu sırada genç kız, şiddetli karın ağrısı çekmeye başladı. Bu sırada genç kız tuvalete gitti. Klozete oturan Karin, İngilizce "Bir şey çıkıyor" diye bağırdı. Yanında bulunan arkadaşları 112 Acil Servisi arayıp yardım istedi. Fakat ambulans gelene kadar genç üniversiteli bir çocuk doğurdu. Olay yerine gelen 112 görevlileri anneyi kanamalı halde, çocuğu ise başı klozette baş aşağı dururken buldu.

KLOZET SUYUNDA BOĞULDU

Bebek ve anne, Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Fakat bebeğin olay yerinde can verdiği anlaşıldı. Bebeğin yapılan otopsisinde canlı olarak doğduğu, yaşam kabiliyeti bulunduğu, bebeğin başının klozet suyunun içerisinde kalmasına bağlı olarak, boğulma sonucu öldüğü anlaşıldı. Savcılık tarafından ifadesine başvurulan genç anne, Fransa'da ilişkiye girdiği bir erkek arkadaşı olduğu söyledi. Doğum kontrol hapı kullandığını, yaşadığı adet gecikmesini de buna bağladığını belirtti. Karin O., doğuma kadar hamile olduğunu fark etmediğini ve aldığı kiloları da Türk kebap ve yemeklerine bağladığını kaydetti.

MAHKEMEYE ÇIKACAK

Dosyaya doğumdan iki hafta önce çektirdiği fotoğrafı da savcılığa sunan ve karnında fazla şişlik olmadığını iddia eden genç kız hakkında soruşturma yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcısı Gürsel Akpınar "taksirle ölüme neden olma" suçu kapsamında dava açtı. Alman öğrenci önümüzdeki günlerde mahkeme önüne çıkacak.

habertürk

Bu kadar gerizekalı olamazlar herhalde. Bir şey çıkıyor ne o kadar zaman hiç mi anlamadın reglinden kilondan. Hadi anlamadın diyelim, çocuğu niye tuvalet deliğinde bıraktın.
Sevişmeye gelince her şeyi biliyorsunuz madem iş buraya gelince de kullanın o aklınızı.

Allahim ne feci bir durum.hadi kilodan adetten anlamadin.bebek hareketlerinidemi hissetmedin.bu kadar cahil olunmazki.erkekle munasebette bulunmayi biliyosun hamileligi bilmiyosun.cok sacma!yavrum beebek nasil aci cekti kimbilir:KK43:

Üniversite öğrencisi karın ağrısıyla gittiği tuvalette...
23 yaşındaki Alman öğrenci Karin O., üniversite öğrenimini Fransa'da sürdürüyordu. 2014- 2015 eğitim yılının ikinci döneminde uluslararası öğrenci değişim programıyla Yıldız Teknik Üniversitesi'ne yatay geçiş yaptı. Genç kız, aynı okulda öğrenim gören bir grup öğrenci ile Şişli'de bulunan bir öğrenci evinde yaşamaya başladı.
Eki Görüntüle 1762870
"BİR ŞEY ÇIKIYOR" DİYE BAĞIRDI

Geçtiğimiz aylarda arkadaşlarıyla birlikte evde bulunduğu sırada genç kız, şiddetli karın ağrısı çekmeye başladı. Bu sırada genç kız tuvalete gitti. Klozete oturan Karin, İngilizce "Bir şey çıkıyor" diye bağırdı. Yanında bulunan arkadaşları 112 Acil Servisi arayıp yardım istedi. Fakat ambulans gelene kadar genç üniversiteli bir çocuk doğurdu. Olay yerine gelen 112 görevlileri anneyi kanamalı halde, çocuğu ise başı klozette baş aşağı dururken buldu.

KLOZET SUYUNDA BOĞULDU

Bebek ve anne, Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Fakat bebeğin olay yerinde can verdiği anlaşıldı. Bebeğin yapılan otopsisinde canlı olarak doğduğu, yaşam kabiliyeti bulunduğu, bebeğin başının klozet suyunun içerisinde kalmasına bağlı olarak, boğulma sonucu öldüğü anlaşıldı. Savcılık tarafından ifadesine başvurulan genç anne, Fransa'da ilişkiye girdiği bir erkek arkadaşı olduğu söyledi. Doğum kontrol hapı kullandığını, yaşadığı adet gecikmesini de buna bağladığını belirtti. Karin O., doğuma kadar hamile olduğunu fark etmediğini ve aldığı kiloları da Türk kebap ve yemeklerine bağladığını kaydetti.

MAHKEMEYE ÇIKACAK

Dosyaya doğumdan iki hafta önce çektirdiği fotoğrafı da savcılığa sunan ve karnında fazla şişlik olmadığını iddia eden genç kız hakkında soruşturma yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcısı Gürsel Akpınar "taksirle ölüme neden olma" suçu kapsamında dava açtı. Alman öğrenci önümüzdeki günlerde mahkeme önüne çıkacak.

habertürk
Yahu senin gibi kızları / kadınları yakmak lazım, gerçekten yakmak lazım ya. Erasmus programına başvurup Yıldız teknik Gibi Kaliteli bir universiteye gelebilecek kadar zeki olan birinin Klozetten o bebegi almak akıl etmemekten ziyade , ölsün diye beklemektir, kasıtlı bir vakadır. Geçenlerde 19 yaşındaki bi kızda erkek arkadaşı kabul etmedi diye ailesinde gizli odada dogum yapıp kordon bagini kesmedigi icin bebegin ölümüne sebep verip battaniyesine sararak masanın altına atması da vardı. Senden anne olmaz, inşallah cezaevine girersin de orada seni haşlarlar. Yetti be.

kızlar bişey sorcam göbek bağı kesilmediği sürece boğulmaz diye biliyorum ben.hatta suda doğumu merak ediyordum ben zaten anne karnındada suyun içinde annenin nefesiyle oda soluklanıyor demişlerdi.yiğeniminde yüzüne battaniyeyi çok örtüyorlardı nefesi gider diyordum annem göbeği düşmedi henüz demişti.kafam karıştı şimdi

regl olmamasını dk hapına bağlamış salak millet regl olsun diye içiyor onu haberi yok galiba bildiğin boğmuş çocuğu baktın doğuruyorsun suyun içinden al bari ölene kadar orda mı bekledi çocuk ayrıca kordonla sana bağlı sende başında durup izlemişsin inş müebbet yersinde aklın başına gelir

23 yaşında çatır çatır sevişmeyi biliyor. Ama hamileliğini 9 ay boyunca anlamıyor. Bebek klozete düştüğünde oradan da çıkarmıyor. Bilmiyordum falan filan...

kızlar bişey sorcam göbek bağı kesilmediği sürece boğulmaz diye biliyorum ben.hatta suda doğumu merak ediyordum ben zaten anne karnındada suyun içinde annenin nefesiyle oda soluklanıyor demişlerdi.yiğeniminde yüzüne battaniyeyi çok örtüyorlardı nefesi gider diyordum annem göbeği düşmedi henüz demişti.kafam karıştı şimdi
Dogumdan sonra hemen bogulmaz ama bir sure sonra gobek baginda kalp atisi olur o duruyor. Ondan sonra tabii ki bogulur.
Ayrica gobek bagi dusmedi battaniye ortsen bogulmaz diye bir sacmaligi ilk kez duydum.
Aman boyle bos seylere itimat etmeyin.

Kimi senelerce uğraşır bebeği olsun diye kimi de böyle kıyar minicik cana söylencek çok sey var aslında ama Allah versin cezasını çocugu yapmayı bilmiş hamile olduğunu bilememiş biz de yuttuk

Ya insanlar iyice aptallaşmış hamile olduğunu anlayamayack kadar,ya da biz çok fazla zekiyiz. Resmen cinayet,bilmediğine asla inanmıyorum hadi 1 ay adetin gecikir kontrol etmek aklına gelmez ama 2.veya 3.ayda da mı aklına gelmez? Saçmalık. Olan masum yavruya oldu ne yazık ki. Allah insanlara daha fazla akıl fikir versin.

Yahu bunun kasilmasi var yalanci sancisi var suyu gelmesi var nisani var varda varrr hicbirimi olmamis? Ilginc.

Saçmaa... Kimi kandırıyo acaba 9 ay karnında kalmış o yavrucak nasıl hissetmezsin hareketlerini , oynamasını , onuda geç 9 aydır adet olmuyosun onu napcazz..?? Bişey çıkıyo dicene klozetten bebeği. Çıkarsan nasıl olurdu acaba ? Nr diyelim rabbim anneliği., bebeği isteyen ve hakeden kullarına nasip etsin

İlişkiyi ve dogum kontrol hapını biliyor fakat gebeliği bilmiyor!

X