Tuvalette çamaşır suyu yerine ne kullanmalı?

kivircik84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2013
247
416
Merhaba Hanımlar,

Çamaşır suyu alışkanlığımdan artık vazgeçmem gerekli. Bunun yerine tuvaletlerinizde daha az zararsız içinize sinen neler önerirsiniz?

Düşüncesiz çok yerinde,çamaşır suyu çok zararlı çıkardığı kimyasal buhar kadın hastalıkları ve kısırlığa neden olduğunu okumuştum.Size nacizane önerim naturelive genel temizlik ürünleri...ayrıca konunuzu takipte olacağım tavsiyeler için

Düşüncesiz çok yerinde,çamaşır suyu çok zararlı çıkardığı kimyasal buhar kadın hastalıkları ve kısırlığa neden olduğunu okumuştum.Size nacizane önerim naturelive genel temizlik ürünleri...ayrıca konunuzu takipte olacağım tavsiyeler için
O kadar çok içli dışlıyım ki artık bebekte beklediğim için vazgeçmem lazım bu çamaşır suyu sevdasından. İçime sinen doğal temizlik malzemeleri araştırıyorum. Bakalım ilgili hanım arkadaşların tecrübeleri neler olacak..

merhaba, ben de sızın gıbı evde camasır suyu ve cıf olmadan asla temızlık yapamayan bırı olarak bu kımyasallardan kutulmak ıcın arayısa gırdım bı sure baya arastırdım , ben kımyagerım ve 2 yasında bı oglum var , cevreden her hastalıgın kımyasallardan dolayı oldugunu hepımız duyuyoruz ve ben sonuc olarak amway ve bıobelında arasında kaldım. bı ıkısı de bıtkısel tamamen organık urunler ımal ettıklerını savunuyor ve ben turk malı oldugu ıcın bıobelındayı ıyıce arastırıp uye oldum gecen ay, gelen urunlerımı de denedım sonuc su an ıcın gayet basarılı, wc- banyo temızleyıcısı sıcak su ıle seyreltılıp kullanıldıgı ıcın bayada uzun gıdecek gıbı, ayrıca mutfakda yag- kır cozucusunu kullandım ondan acayp memnun kaldım mr. musclellara bosa para verıyousum dedim

bu arada ersağ dıye bı marka daha var ama onu hıc deneme fırsatım olmaı, dedıgım gıbı bıobelındanın 3 urununu alım dolayısıyla 3 kımyasaldan kurtulmus olduk aılecek, anneme de alıcam aynı urunlerden, bırde halıda cok leke oluyo evde cocuk olunca oda parfumu olan urunu aynı zamanda halıya ne dokulurse dokulsun cıkarıyomus vıdeolarını ızledım, onu ve pas-kırec sokucu bıde cıf yerıne mınerallı krem temızeyıcıyıde bıdahakı sıparısımde alıp denemek ıstıyorum.

merhaba, ben de sızın gıbı evde camasır suyu ve cıf olmadan asla temızlık yapamayan bırı olarak bu kımyasallardan kutulmak ıcın arayısa gırdım bı sure baya arastırdım , ben kımyagerım ve 2 yasında bı oglum var , cevreden her hastalıgın kımyasallardan dolayı oldugunu hepımız duyuyoruz ve ben sonuc olarak amway ve bıobelında arasında kaldım. bı ıkısı de bıtkısel tamamen organık urunler ımal ettıklerını savunuyor ve ben turk malı oldugu ıcın bıobelındayı ıyıce arastırıp uye oldum gecen ay, gelen urunlerımı de denedım sonuc su an ıcın gayet basarılı, wc- banyo temızleyıcısı sıcak su ıle seyreltılıp kullanıldıgı ıcın bayada uzun gıdecek gıbı, ayrıca mutfakda yag- kır cozucusunu kullandım ondan acayp memnun kaldım mr. musclellara bosa para verıyousum dedim
çok teşekkürler bu ürünleri bende araştırayım o zaman

X