tuvaletinizden memnunmusunuz???????

elifcanim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
115
0
36
malum bizim tuvaletlerimizde turkiyede ki gibi gider yeri yok.yani tuvaletimizi hic bir zaman soyle su tutup yikayamayacagiz.silmekle yetiniyorum ben ya siz nasil temizliyorsunuz?

klozete su döküp viledayla kurutursun.

Son düzenleyen: Moderatör:
nasil yani gider yeri varmi evi siz yaptirdiniz heralde.benim gider yeri yok duvarlarda turkiyenin duvarlarindan degil karton olanlar var ya ondan benim duvarlar.ben evi sildigim viledayi kesinlikle tuvalete deydirmem.tuvaletimin ayri bir kovasi ve o suyu ceken sari vileda bezleri varya ondan var.temizlik eldivenlerimde sadece tuvalete ait.ben tuvalet fircasi kullanmiyorum icini temizlemek icin o bence mikrop yuvasi.bide zaten hergun domestos siktigimda icine fircaya gerek kalmiyo canim.cevabin icin tesekkur ederim.ama merak ettim gider yerini?

valla canim buradaki tuvaletleri gorunce bende ço sasirmisstim çunku afedersin taharet muslugu yok bu fransizlar çk temiziz diyolarla ama igrençler neyse

temizlemek için bi kova çamasirsulu su ile her yeri temizleyip sonra guzelce duruluyorum Baska çarem yok çunku. ama 2 defa yapiyorum

ben fransaya gelip de eve ilk taşındığımda banyoyu şakır şakır sularla temizleyeyim dedim, yeni yerleşiyoruz ya iyice bir temizliyim demiştim. sonra bir baktım gider yok, tüm sular antreye gidiyor. zar zor suları temizledim tekrar falan derken alt kattaki komşu geldi, tavandan sular akıyor dedi. bu yüzden artık hep vileda ile temizliyorum.

oyle canlarim ama taharet musluguna gelince ben leroy merlin den aldim sifon vanasina bagliyosun distan zaten tuvalet sulari burda temiz oldugu icin bir sorun olmuyo.ben kendime ondan alip yaptirdim hem taharet icin hem tuvaletin temizligi icin cok iyi bir sey bu musluk herkese tavsiye ederim.

yok yaaaaaa.cok basit benim esim bagladi.gerci boyle seylerden anlar;ama ustunde nasil yapilacagi yaziyo canim

valla benim esim hiiiç anlamaz o islerden o yuzdende yapmiyor zaten çok diyorum yap diye

inan valla ben deneyegim neredeyse yapmayi ama simdi bozarim falan kizar valla sırnaşık şey

yok canim yanlis anlama ben kendimden bildigim icin.ben bile yanimda yaptigi halde tekrar boz yap deseler yapamam.ama kocani ikna etmeye bak sen.tanidilarinizdan birisi yapamazmi anlayan falan yokmu.sucu cagirsan dunyanin parasini ister bir musluk icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…