tuvalet eğitimi benim kabusum oldu iki senedir uğraşıyorum belli aralıklarla bıarkıp başladım yine çişinin geldiğini biliyo ama vc ye gitmeye üşeniyo bu yüzden gitmemek için bildiği bütün yolları deniyor sonuçta gidiyor ama çooook sıkışmış bir hallde ve muhakkak külodunda kaçırmış bi halde külot yetiştiremiyorum her yolu denedim valla hediyeler süprizler ödüller ne deseniz ama yok yoruuuuldum yaaa bide gece nasıl öğretecem allah bilir en sinirlendiğimde herşeye kafası zehir gibi ama iş çişe gelince unuttum benimle aynı sorunu yaşayıpta ilginç bi şekilde çözümleyen varsa cevaplarını beklerim gece nasıl öğrettiniz arkadaşlar onuda anlamıyorum arkadaşlarımdan kimileri hiç uyandırmıyo çocuklarını ama kupkuru yatıp kalkıyolar bilmiyorum bende artık çoook sıkıldım bu çiş muhabbetinden:1shok:
proteincim oğlumun yaşı 4 ama ona gündüzü öğretmek benim için gerçekten kabus oldu çünkü umarsız davranıyo niye kaçırıyosun oğlum diyorum azıcıktan bişey olmaz diyo yaaa oyuna dalıyo çişinin geldiğini ben anlıyorum çünkü hoplayıp zıplayıp acayip hareketler yapıyoki geri gitsin çişi üroloğa gösterimde arda.da yani küçük beyde ağrı falan olmuyoki ama yinede tavsiyene uyup göstercem üroloğa gecedende hiç umutlu değilim ama ne zamana kadar bez takcaz bunuda bilmiyorum hı bide arkadaşlar ben 1 hafta yada on günden bahsetmiyorum öğrenme süreci olarak 2 seneden bahsediyorum baharsevcim hani demişsin ya pes etmeyin diye ama nasıl pes etmeyeyim iki sene sürekli çiş le uğraşmak kolaymı herseferinde demek şimdi daha hazır değil deyip erteliyosun mecburen çokonatçım sanada hayırlı olsun diyeyim öğrendiyse ben bi üroloğa gidem gelem yazarım artık arkadaşlar
arkadaslar benim oglumda 28 aylık ben götürüyorum yapıyor kakası gelince ben den uzaklasıyor altına yapıyor güzel anlatıyorum olmuyor kızıyorum olmuyor kafayı yiyecem ne temizlik yapabiliyorum ne bir iş bugün 3.günümüzdeyiz günlerim kabus oluyor artık acaba cişinin ve kakasının eldiğini mi bilmiyor ne zaman öğrenecek hep benmi götürecem benim gibi olan biri varsa bana yazsın lütfen kaç gün daha sabır edecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?