"Tuvaletini bile evin içine yapardı"

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
Popun kralı Michael Jackson hakkındaki iddialara bir yenisi daha eklendi. Ölümünün ardından 5 yıl geçen pop kralıyla ilgili evinde çalışan hizmetçiler Jackson'ın tuvalaetini evin içine yaptığını söyledi.
Sitene Ekle
-tuvaletini-bile-evin-icine-yapardi--4662100.Jpeg

Michael Jackson'ın herkesten uzak kendine bir dünya kurduğu Neverland isimli malikanesinde çalışan hizmetçiler, kralın ölümünün beşinci yılında New York Post'a ilginç açıklamalar yaptı.

Ölümünden 5 yıl sonra konuşan evinin baş hizmetçisi, "Tuvaletini bile evin içine yapardı''. Hayatımda bu kadar pis ve bu kadar sağlıksız bir adam daha görmedim" dedi.

Hizmetçi, "Michael bazen hayvanlarıyla birlikte etrafta gezer ve nereye canı isterse tuvalet ihtiyacını orada giderirdi. Aramızdan biri bir şey söyleyecek olursa kendi pisliğini kar topu gibi yapıp üzerimize atardı" diye konuştu.

1993 yılında bir gün Oprah Winfrey'in eve geldiğini anlatan hizmetçi, şunları söyledi: "O gelecek diye evi tertemiz yapmıştık. Yerleri cilaladık, kapı ve pencereleri iyice temizledik. Ertesi gün Oprah ile Elizabeth Taylor geldiler. Michael yine evin girişine tuvaletini yaptı. Tam da Oprah'ın gireceği yere... İnanamadık" dedi.

(Kaynak: CNN Türk)

MJ'in hayranıyımdır, öncesinde de çocuk tacizi diye laf etmişlerdi sonra yalan haber olduğu çıktı ortaya. İnanmıyorum şahsen bu tarz haberlere. Ama şöyle de bi durum var ki ün,para,şöhret derken insan kafayı sıyırıyo...Ben bi billie jean açıyım.

Peki neden ölümünden 5 yıl sonra böyle bir açıklama yapma gereği duymuş acaba.. Hiç inandırıcı değil.. Ne kadar para verdiler merak ettim doğrusu.

valla doğru mu yalan mı bilmem de çok bi şaşırdım, fakirken über zengin olanların garip davranışları olabiliyoda, bu bayağı bi garip

acaba ırkçı bir gönderme olabilir mi, dışkısını bize atıyodu falan demişler ya, bu hareketi bazı maymun türleri yapıyor sinirlenince

mj nin yaptığından daha seviyesiz bir açıklama. bence suç olmalı bu yaptığı.

acaba ırkçı bir gönderme olabilir mi, dışkısını bize atıyodu falan demişler ya, bu hareketi bazı maymun türleri yapıyor sinirlenince

Evet olabilir fakat hadi diyelim yapıyordu neden onca sene orada çalışmış parası çok iyimiş de ondan mı yoksa çok mu seviyormuş kendisini her türlü yalan bence :KK48:

Adam ölmüş, öleli yıllar olmuş, bu iddiaları ortaya atan kişi kartopu yapılıp üstüne atılanlara tepki gösterip işten çıkmamış, yıllarca mis gibi çalışıp maaşını almış, Michael hortlayıp iddiaları yalanlayamayacağına göre, diyorum ki bırakın adam yattığı yerde rahat etsin, hala üzerinden para kazanmaya çalışmayın:KK14:
Ortaya atılanlar doğruysa bile zamanında işten çıksaymış, Michael'ın yanında bilmem kaç yıl çalıştım demek bile iyi referanstır, işsiz kalmazdı.

açıklama çok saçma
ölmüş bi insanın arkasından bunların söylenmesinin mantığı ne
çok terbiyesizce
ölmüş gitmiş artık
çok pisse çalışmasalarmış zamanında
maaşı alırken sorun yoktu heralde

daha önce de başka ithamlarda bulunuldu doğru mu değil mi bilemem ama bunca yıl sonra bunların konuşulması çok gereksiz olmuş

adamin kendini savunma gibi bi durumu yok bu yuzden bana gore 5 yil sonra boyle birsey dendiyse dikkat cekmek istiyordur.

Amaan şikayetçi ise çalışmasaydı yanında madem. Adam öldükten kaç sene sonra böyle bir açıklama yaptı diye ölü adamdan mı nefret edelim ne yapalım. Ayrıca kendisinin hayranıyımdır.

böyle saçma birşey de ilk kez duyuyorum olduğu yere yapıyormuş yani hiç inandırıcı değil bence :KK14:

lise yıllarında hayrandım..ben inanmıyorum..sansasyon için katıldıkları programlardan para almak için yapılmış olabilir..

Back