• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalete yatak açıcam yakında!!!!!

Gercekmi_hayalmi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
9
2
1
36
Merhaba hanımlar yaklaşık 1 aydır idrar yolları enfeksiyonum var antibiyotik ve ilac kullandim ama ilaclar bittikten sonra yine basladi ve ayrica sağ kasık bolgesindeki lenf bezinde sisme oluyor 1 ayda 4 kez doğum sancisi gibi agri cektim bu yuzden hatta 6 saat surdu bir seferinde kucuk tuvaletimde bile ıkınma hissi yanma oluyor ama gecen bi arkadaşım safra kesesinde taş olabilir dedi böyle bişey yasayan var mi aranizda agrilara sancilara dayanamıyorum esimle birlikte olamıyorum cok canim yaniyo surekli cinsel organimda yanma ve sizlama oluyor geceleride Uyuyamiyorum cildiricammm

Merhaba hanımlar yaklaşık 1 aydır idrar yolları enfeksiyonum var antibiyotik ve ilac kullandim ama ilaclar bittikten sonra yine basladi ve ayrica sağ kasık bolgesindeki lenf bezinde sisme oluyor 1 ayda 4 kez doğum sancisi gibi agri cektim bu yuzden hatta 6 saat surdu bir seferinde kucuk tuvaletimde bile ıkınma hissi yanma oluyor ama gecen bi arkadaşım safra kesesinde taş olabilir dedi böyle bişey yasayan var mi aranizda agrilara sancilara dayanamıyorum esimle birlikte olamıyorum cok canim yaniyo surekli cinsel organimda yanma ve sizlama oluyor geceleride Uyuyamiyorum cildiricammm
Öncelikle ayrıntılı muayene ol ve sistit dişinda sorun olup olmadigini öğren. Eğer sadece sistitse doktorun verdiği ilaçların yani sira vajinal bolgeni her gün sirkeli suyla yika. İnan bana iyi gelecek. Kronik sistit hastasiyim. Sirke can simitim oldu.

Öncelikle ayrıntılı muayene ol ve sistit dişinda sorun olup olmadigini öğren. Eğer sadece sistitse doktorun verdiği ilaçların yani sira vajinal bolgeni her gün sirkeli suyla yika. İnan bana iyi gelecek. Kronik sistit hastasiyim. Sirke can simitim oldu.

Aaa deneyim bende sirkeli suyu teşekkürederim sizede çok gecmis olsun

ben geçen gece ölüp ölüp dirildim.
sabahlara kadar yataklara yatamadım.
bir yanma, acı hem normalde hem idrar yaparken.
cam kesiği gibi acıdan sonra da kan gördüm artık.
gel gör ki ertesi gün idrar kültürü verdim temiz çıktı.
hiçbir şey anlamadım:işsiz:

Benimde idrar yollarımda enfeksiyon var. Az bisey üsüttügüm zaman veya fazla su icmedigim zman cok kötü oluyorum. Kac defa acillik oldum bu yuzden. Idrar tahlili yapıldı. Kan ve kum var dedi doktor. Bol bol su içtiğim zman ve ayaklarımı karnını sıcak tuttugum zman daha iyi oluyorum.

gecmis olsun.idrar yolununda tas olabilir.enfeksiyon cok yanma yapar aci verir ama dediginiz gibi bobrekte tas kum döküyor olma olasiliginizda olabilir.benim safra kesem alindi tastan dolayi.cok agri sanci cektim ama idrarla baglantisi olmadi bende.mutlaka ayrintili gosterin tekrardan.Allah sifa versin insallh en kisa zamanda atlatirsiniz..

Safra kesesi taşı bu belirtileri vermez. Böbrek taşı demek istemiştir arkadaşınız.
Kum ya da taş düşürüyor olabilirsiniz ama enfeksiyon da çok ağrı yapar zaten tek başına. Siz tekrar doktora gidin .

Bende uc senedir oluyo bobreklerdede birsey cikmadi cok rezil bir hastalik basladimi gecmiyo iki gundur yine basladi sicak suyun icine oturun rahatlatr ayaklarinizida sicak tutmaya calisin

Limon suyu ve maydanoz suyu iç çok iyi geldiğini biliyorum..
Allah şifa versin. O yanma insanı beter ediyor. Arada ben de yaşıyorum bu sorunu..

Aaa deneyim bende sirkeli suyu teşekkürederim sizede çok gecmis olsun
İnşallah sende de işe yarar. Bir de iç çamaşırını ütüleyerek giy mutlaka ve gün içinde de değiştir. Ben iki senedir çok rahatım. Hatta hamilelikte bile tekrarlamadı. Bunları uygulamadan önce denize girmeye korkardim. Yaz ayri dert kis ayri dert olurdu. Dediğim gibi umarim ise yarar sende de.

Siz gene de bir doktora gidin.Ben safrakesesi ameliyatı oldum ama tarif ettiğiniz gibi bir ağrı değildi.(bölge olarak)

Bir de yengem çok muzdariptir idrar yollarından.Bir arkadaşı önermiş 1/2 litre pet su şişesini 3-4 parmak dayanabileceği

sıcaklıkta su ile dolduruyor.Şişeyi bacaklarının arasına tam yerleştiriyor ve oturuyor.Soğuyana kadar.Bu yöntemle

çok rahat ettiğini sıkıntısı olduğunda çok rahatlattığını söylüyor.Denemenin zararı yok.

Gecmis olsun. Ilaclar biter bitmez yeniden baslamaz aslinda sistit. Ya ilaclar sizi tedavi etmemis ya da enfeksiyon nedenini bilmiyorsunuz. Idrar kulturunde var olan enfeksiyona bakip ona gore ilac yazilmasi lazim. Ben de 3 yil cektim bu hastaligi. Sonunda iyi bir doktora gittim ve cok dusuk dozlu ilaclarla tedavi oldum. Bir de nerden enfeksiyon kaptiginizi bulmaniz lazim. Aksi takdirde surekli tekrarlar bu hastalik. Ve bol su icmek gerek elbette. Idrar icindeki bakterilerin cogalmasini önluyor su. Mesane ne kadar boşalirsa o kadar cok bakteri urer.
ben geçen gece ölüp ölüp dirildim.
sabahlara kadar yataklara yatamadım.
bir yanma, acı hem normalde hem idrar yaparken.
cam kesiği gibi acıdan sonra da kan gördüm artık.
gel gör ki ertesi gün idrar kültürü verdim temiz çıktı.
hiçbir şey anlamadım:işsiz:
Idrar kulturunu bol su icerek verdiyseniz tahlilleriniz temiz cikabilir. Ben bunu cok yasadim. Doktorlar hicbirseyin yok deyip gonderiyorlardi. Sabah tuvalete cikmadan gidip tahlil verirseniz bol bakterili cikar emin olun.

Bndede iltihap vardi.Geceleri tuvaletten cikmaZdim.Cok yanma oluyordu cok cektim.Yazin turkiye ye gelince dr gittim.
Fıtil bide hap falan yazdi.Aldim gercekten gecti cok sukur.

Gecmis olsun. Ilaclar biter bitmez yeniden baslamaz aslinda sistit. Ya ilaclar sizi tedavi etmemis ya da enfeksiyon nedenini bilmiyorsunuz. Idrar kulturunde var olan enfeksiyona bakip ona gore ilac yazilmasi lazim. Ben de 3 yil cektim bu hastaligi. Sonunda iyi bir doktora gittim ve cok dusuk dozlu ilaclarla tedavi oldum. Bir de nerden enfeksiyon kaptiginizi bulmaniz lazim. Aksi takdirde surekli tekrarlar bu hastalik. Ve bol su icmek gerek elbette. Idrar icindeki bakterilerin cogalmasini önluyor su. Mesane ne kadar boşalirsa o kadar cok bakteri urer.
Idrar kulturunu bol su icerek verdiyseniz tahlilleriniz temiz cikabilir. Ben bunu cok yasadim. Doktorlar hicbirseyin yok deyip gonderiyorlardi. Sabah tuvalete cikmadan gidip tahlil verirseniz bol bakterili cikar emin olun.

çok da su içmemiştim aslında vermeden önce.
zaten öğlen 12de vermiştim.
anlamadım bende zaten bir şey.
ilaç bile vermedi.
sadece sistit için tek kullanımlık toz kullandım.

Kızılcık çayı sistite iyi geliyor diye duymuştum. Malesef antibiyotikten sonra tekrar ediyor ya da mantara çeviriyor çünkü oradaki yararlı bakteriler de ölüyor ph dengesi bozuluyor

Canım elma sirkesiyle yıka demiş arkadaş evet katılıyorum elma sirekesi bi çok bakterinin korkulu rüyası aynı zamanda sabah aç karnına suyla karıştırıp içersen iyi gelecektir bende bu konuyla ilgili konu açmıştım adetimden dolayı dr a gidemedim ama bu sabah arkadaşım kannda idrar olduğunu kasıkları ağrdığınu ve tuvalet hissi yanma olduğunu söyledi dedim enfeksiyondur dr a git hemen gitti çok yüksek enfeksiyon çıkmış iğneler ilaçlar vs vermiş dr sen bidaha baktr bence

Back