- 29 Temmuz 2010
- 276
- 140
- 303
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 tane kuru eriği geceden suyun içine atıp sabah erikleri yiyip suyu da üstüne içerseniz yumuşatır, bir de sabahları kahvaltı öncesi -eğer içebiliyorsanız- nescafe içmek de çalıştırıyor bağırsakları.Kilo verememenin en büyük sorunu ve ben bu sorunu yaşıyorum. 2 günde bir az az tuvalete çıkıyorum. Var mı böyle bi kür yada yiyecek bağırsakları çalıştıran. Kayısı form çaylarını denedim ama hiç fayda görmedim.. Kilom 59, hedef 55.
Sabahları aç karnına yeşil çay kesinlikleKilo verememenin en büyük sorunu ve ben bu sorunu yaşıyorum. 2 günde bir az az tuvalete çıkıyorum. Var mı böyle bi kür yada yiyecek bağırsakları çalıştıran. Kayısı form çaylarını denedim ama hiç fayda görmedim.. Kilom 59, hedef 55.
spor,bol bol yuruyus.. lifli besinler yiyin.. probiyotik takviye alin. fiyatlari pahali gelirse salgam, kefir, ev yogurdu, tursu tuketin bool bool.. bagirsak floraniz bozulmus olabilir.Kilo verememenin en büyük sorunu ve ben bu sorunu yaşıyorum. 2 günde bir az az tuvalete çıkıyorum. Var mı böyle bi kür yada yiyecek bağırsakları çalıştıran. Kayısı form çaylarını denedim ama hiç fayda görmedim.. Kilom 59, hedef 55.
evet bunu deniyorum, her zaman değil ama tuvalete çıkartıyorSabahları sade nescafe ya da sade filtre kahve tavsiye ederim ben de.
Bana sürekli etkisi oluyor ama belki vücut alışkanlık göstermeye başlıyordu sizde :)evet bunu deniyorum, her zaman değil ama tuvalete çıkartıyor
AÇLIK OTU ALIP DENEYEBILIRSIN AKTARDAN AMA MUTLAKA EVDE OLDUGUN ZAMANLARDA KULLANMALISIN BIRDE ACI CEHRE OTU BAGIRSAK BOŞALTMADA CIDDI MANADA EN IYI URUNLERKilo verememenin en büyük sorunu ve ben bu sorunu yaşıyorum. 2 günde bir az az tuvalete çıkıyorum. Var mı böyle bi kür yada yiyecek bağırsakları çalıştıran. Kayısı form çaylarını denedim ama hiç fayda görmedim.. Kilom 59, hedef 55.
Tarifi nedir acaba? Kuru biber patlıcan mı yoksa çarliston mu? Başka ne koyuyorsunuz içine?Bana da en hızli etki gösteren kuru biber kavurmasi.ne zama yesem en gec 1 saate wc ye kosarim.hem öğün olarak hemde diyete uygun oluyor.ha bide kuru erik hosafı.bu ikisi en zor kabızlarda etkili.
yazdan biberleri dilmelik kurutuyorum.Tarifi nedir acaba? Kuru biber patlıcan mı yoksa çarliston mu? Başka ne koyuyorsunuz içine?
Çok teşekkür ederimyazdan biberleri dilmelik kurutuyorum.
önce kuru biberleri yikayip suda bekletiyorum.suyunu döküp yumusayana kadar hasliyorum.
sonra tavaya yağ sogan salca koyup kavuruyorum.uzerine biberleri ekleyip biraz daha kavurup altini kapatiyorum.
sicak sicak yiyorum.ister ekmekle ister de ekmeksiz ye canim.cok etkili.
kuru biberin yoksa aktarlarda olur.