Cahil yerine ne deseydik? Magara insani?Arkadaşlar yanlış anladı ped yazmamışım dal parçasıyla ittik cisim gitsin diye gitti ama 2.kattayız alt kata zarar verir mi soru buydu herkes atana cahil deniş. Yabi dün akşam olsu ses seda yok şuan
Ay sen şaka mısın madalya mı yaptırsaydık ne güzel tıkamış diye. Lafa bak ya. Bu kafayla daha çok tıkanır senin klozetHayır dal parçasıyla ittik dirsekten gitti ama alttakini tıkar mı 2. kattayım dün akşam oldu şu anlık ses seda yok
Demek ki kendisi atmış ya da kocasıE doğru demişler. Ne diyeceklerdi başka?
Bunun nesi komik cevap ver bana? Yardımın dokunmayacaksa ne işin var yazma. Birde utanmadan gülüyo bez atmışlar diyorum. Kendileri atmışmış bu kadar terbiyesizlik olmazDemek ki kendisi atmış ya da kocası
Sizden cahil diyip insanları kınamanızı beklemedim yardım istedim napabilirim diye teşekkürler.Cahil yerine ne deseydik? Magara insani?
Zaten sonradan aradım söyledim misafirlere çocuklarıan sormuşlar bi kız yeni adet olmuş atmış yani o da 12 13 yaşında yapacak birşey yok.peddir o bez olsa şimdi heryer pislikten geçilmiyordu yani çöp kutusu mu yok nasıl medeniyetten bi haberler sinir bozucu
Selam kadınlar yeni eve taşındım 1. Kattayım daha önce hiç giriş katta oturmadım hep yüksek katlardaydım çocuğumun okulu için yakına geldim taşındım ama binanın altında kuyu varmış tabi alırken bilmiyorduk birde geçen gün karşı komşuyla tanıştık dediki geçen eve lağam bastı parkeleri şişmiş yani hiç yaşamadığım için bilemiyorum lağam nasıl basıyor yukardan mı birşeyler atıyorlar ilk giriş kata basıyor neden yukarılara basmıyor bileniniz var mı?
Sizin konulariniz neden hep kanalizasyonlu?19 yaşımdayım ama yüzümde özellikle göz altı torbalarımda kırışmaya başladı yaşlanmışım gibi nesen oluyor düzelir mi?
A1 Türkçe . Anlamadım?Ay sen şaka mısın madalya mı yaptırsaydık ne güzel tıkamış diye. Lafa bak ya. Bu kafayla daha çok tıkanır senin klozet
Selam kadınlar yeni eve taşındım 1. Kattayım daha önce hiç giriş katta oturmadım hep yüksek katlardaydım çocuğumun okulu için yakına geldim taşındım ama binanın altında kuyu varmış tabi alırken bilmiyorduk birde geçen gün karşı komşuyla tanıştık dediki geçen eve lağam bastı parkeleri şişmiş yani hiç yaşamadığım için bilemiyorum lağam nasıl basıyor yukardan mı birşeyler atıyorlar ilk giriş kata basıyor neden yukarılara basmıyor bileniniz var mı?
Tabi bir de kaçında katta oturduğunuz degisiyor 1 ay icinde. Alt komsuyla ortak mi kullaniyorsunuz hesabi?Ya biz 2.katta oturmaya başladık taşındık ama bize gelen misafirlerden biri bez atmiş sanırım ya tuvalet tıkandı peçete olsa erir sonra açtık ama odun parçasıyla itekle itekleye yani gitti ama bez altı tıkar mı 1. Katı ? Direk gider mi lağıma?
Bu benim hesabım giriş yaparken önemsemedim 35 yaşımdayım bulunduğum yerde malesef kuyu var bina altında semt mahale böyle .Okul kızımın okulu ayrılamadık.Sizin konulariniz neden hep kanalizasyonlu?
Bir de 19 yasinda olup okula giden cocugunuz nasil oluyor 12 yasinda ki dogurdunuz?
Bu benim hesabım giriş yaparken önemsemedim 35 yaşımdayım bulunduğum yerde malesef kuyu var bina altında semt mahale böyle .Okul kızımın okulu ayrılamadık.
Ya sen neden beni sürekli sorguluyorsun 19 yaşında bi kızım daha var 2kız 1 oğlan cocuklarım telefonii tuşlu kullanıyor yks sınavına hazırlanıyor diye benim hesabımdan yazmış olabilir mi?Eki Görüntüle 3412124
E kendi elinle 15 gun once 19 yasindayim goz alti torbalarim yaslanmis gibi yazmissin
Ciks bu da olmadi 35 yasinda kadinin 19 yasinda cocugu olmasi icin 15 yasinda hamile kalmasi lazim. Niye yalancilik yapiyorsun sen onu anlat bakalim?Ya sen neden beni sürekli sorguluyorsun 19 yaşında bi kızım daha var 2kız 1 oğlan cocuklarım telefonii tuşlu kullanıyor yks sınavına hazırlanıyor diye benim hesabımdan yazmış olabilir mi?
İnanirsak olabilir benceYa sen neden beni sürekli sorguluyorsun 19 yaşında bi kızım daha var 2kız 1 oğlan cocuklarım telefonii tuşlu kullanıyor yks sınavına hazırlanıyor diye benim hesabımdan yazmış olabilir mi?
İnanma yazmada rica edicem baya yararlı olan arkadaşlar var sonuçta illaki.İnanirsak olabilir bence
Tövbe ya çattık hayatımı ilğinç sanan sizsiniz 15 yaşında eskiden evleniyorlardı ya hani çocuk yaşta bende evlendim malesef kız da büyük 19 a girmedi daha bu sene temmuzda girecek bende girmedim 36 ya ben de gircemCiks bu da olmadi 35 yasinda kadinin 19 yasinda cocugu olmasi icin 15 yasinda hamile kalmasi lazim. Niye yalancilik yapiyorsun sen onu anlat bakalim?
Aslinda herkes hemen hemen ayni seyleri yaziyor; cunku yalan soylediginizi hepimiz farkettik maalesefİnanma yazmada rica edicem baya yararlı olan arkadaşlar var sonuçta illaki.