Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dur hemen üzülme canım. Bence şimdi tam zamanı bu eğitim için. Bende çocuklarımı 2 yaşını bitirince alıştırdım tuvalete, zaten ancak bu dönemde kaslarını kontrol edebiliyorlarmış. Ancak uzunca bir dönem evden çıkmamıştım. Dışarıda kaçırabilir diye bez takmam gerekiyordu, o zaman da çocuk bocalıyor. Allah kolaylık versin zor bir dönem bana göre.:1hug:
benimde ikizlerim 2006 aralık doğumlu bende başlayacam ama havaların biraz daha ısınmasını bekliyorum çünkü geçenlerde başlayayım dedim 10-15dk. lazımlıkta oturuyolar ve illaki pantolon ,çorap,külotlu çorap hepsi çıkacak içeri sıcak olmasına rağmen bacakları üşüdü o yüzden birkaç ay ertelemeye karar verdim martta başlayacam inşallah hepimize kolay gelsin
cevaplarınız için teşekkür ederim.ablamın kızıda oğlumdan 2ay büyük odaha başlamadı banada ilkbaharda başla diyor.malum çocukların hastalıkları bitmiyor.bugün doktora gittik oğluma 6tane iğne verdi.yani gerçektende birkaç ay daha beklemem lazım.
cevaplarınız için teşekkür ederim.ablamın kızıda oğlumdan 2ay büyük odaha başlamadı banada ilkbaharda başla diyor.malum çocukların hastalıkları bitmiyor.bugün doktora gittik oğluma 6tane iğne verdi.yani gerçektende birkaç ay daha beklemem lazım.
Öncelikle geçmiş olsun. Oğlunuz hastaysa tabii bu dönem uygun olmaz. Dediğiniz gibi baharda başlarsınız. Ama en azından öncesinde alıştırmaya çalışsanız. Yani yine altında bezi dursun ama geldiğinde size söylemesini isteyin o zaman açarsınız. Ben öyle yapmıştım ilk bir ay. Hem o kendini daha rahat hissetti, hemde geçiş dönemimiz daha kolay oldu.
bende kızım için havaların ısınmasını bekliyoruma.s sürekli bezini çıkarıp fırlatıp atıyordelikafadulden işine gelirse çişim var diyor!kakasını tuvalete yapmak istemiyor :1no2:sanırım tuvalette oturup beklemek hoşuna gitmiyor. çok zor gerçekten!...
b ben oğluma çiş eğitiminr tekrar başladım ama hala inatçı 10 gündür gözümün içine baka baka altına yapıyo bilmiyorum böyle neolacak pes etmek istemiyorum
tam 2,5 yasinda baslandimi cok rahat oluyor ne siz nede cocuk zorlanmiyor.basta kücük wc sini yapiyor tuvalete kakasini yapmiyorlar benim oglum 3 gün tutmustu sonra konusarak öyle olmasi gerektigini falan söyledik yaninda durun konusun o zman gercektende baya bir yardimi dokunuoyr. anne önce kendini hazir hisstmeli sonra cocuk alissin.anne stessli olursa cocukta ögrenmede zorluk gekiyor.