• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Temizliği

canavar

Yılmak yok. Yola devam...
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
2.779
182
688
İzmir
Canımcıklarım
şu tuvaletlerin rezervuarını çekince su gelen yerleri var ya oraları nasıl temizliyorsunuz?
Deterjanlar var o kısımlara girsin diye kafaları yamuk yapılmış ama fırça girmiyor.
Hani dedim çamaşır suyu belki işe yarar güc bela o kısımlara döktüm ama fırçalamadan gitmiyor lekeler:41:

valla ben elime eldiveni giyiyorum telle ovalıyorum oraları birde kireç bağlıyor fırçalasanda çıkmıyor maalesef canım napcan ama kireç sökücüyü eski marc şişesine koydum fıslatıp çıkıyorumn bir süre sonra fırçalayıp yıkıyorum oda iyi oluyor

valla ben elime eldiveni giyiyorum telle ovalıyorum oraları birde kireç bağlıyor fırçalasanda çıkmıyor maalesef canım napcan ama kireç sökücüyü eski marc şişesine koydum fıslatıp çıkıyorumn bir süre sonra fırçalayıp yıkıyorum oda iyi oluyor
evet fısfıs işe yarayabilir
bende dolurayım kireç çözü
teşekkürler

sizin tuvaletler nasıl bılmıyorum ama ben o kısma mavı bloklar satılıyor rezervuar ıcın ondan alıp ıcıne atıyorum her cektıgımde köpürüyor ve temızlıyor ıcıne blok takıp kullanmak zor oluyor dusuyor fılan blogu rezervuara atmak daha kolay.bırde benımkınde ufak bı delık var ordan camasır suyu dökuyorum ıcıne bolca bı sure bekletıp cekıyorum ne var ne yok suyun aktıgı heryerı temızlıyor

Tüm ortamlarda koku ve hijyen konusunda sorularınız olursa mesaj gönderebilirsiniz tam detaylı bilgi verebilirim

Back