Kararsız , inanın sizinle tartışmak çok yorucu. Daldan dala atlıyorsunuz, devamlı birşeyleri ispat çabasındasınız.
Saddamın ulkesiyle kendi yurdunu bir tutma , aynı düşünce yapısına sahip insanlar yok burda. Şuan iktidar değildi geçmişte oldu. Ellerine çok fırsatlar çıktı ; borçlardan başka birşey kalmadı bu zamana.
Türkiye bir çok konuda büyük yollar aştı ve gerçekten çok gelişti Türkiye. Hep olumsuz tarafından okuyup yazıyorsunuz ; bu yanlı bir siyasettir. Neden " bunları bunlarıda yaptı evet ama " diye cumleleriniz yok ?
Evet uzattıkça uzattınız. Hatta bu cumlemi bile başka yöne çekip uzattınız.
Başörtü deyince alevilik ve ataistliği örnek veren ben değildim. Özünden değil başka daldan konuşuyorsunuz.
Bu arada reklamla başa gelebileceklerini düşünüyorsa partiler şuana kadar çaldıklarıyla yapsınlar. Ha devlet hazinesinden ha birikmişliklerden, farkı yok.
Madem çok doğru partiler bunlar bana yaptıkları iyi şeylerden söz edin.
Karalama politakasyla değilde doğrulama politikasıyla yola çıkın bende ikna olayım.
Sayfalarca o şu bu demekle olmaz.
Benim için insan hayati, yol, metrodan daha önemlidir. Gençler öldügünde "aslanim polis" diyen bir adam, Somada 500 kisi ölmüsken "fitratta var" diyen, ve hatta o acili insanlara küfür eden, döven adam isterse altin kaplamali yol yapsin, metro yapsin, basörtüyü serbest biraksin... pek önemi yok benim için.
Farkindaysan Erdogani savunanlar daima materialist bir sekilde savunurlar. Yani "aah bak adam yol yapti ,metro yapti. Eh daha ne?" Bunu zaten bisefer yapmak zorunda. Türkiyenin yasam kalitesine ne oldu ama? Kaç sefer burda kadin siddetinden bahs ettim. Erdogan asgari ücretin ne oldugunu bile bilmiyor, ki nice üniversitele bu maasa çalisiyor. Türkiyede patatesin kilos 5 lira, findikin kiloso bile 70 lira!! Ve daha birçok sey söylenilebilir bu konuda.
Borçlardan bahs ediyorsun fakat Türkiyen dis borçundan bir haberin var mi? Tarimin bittiginin bir haberin var mi?
Ben daldan dala geçmiyorum, sen kendi mantigina benim dedikilerimi kabul etmek istemiyorsun. Sen diyorsun bak bu insanlar yillar iktidar, bilmem kaç oy aldilar, bende bu olayin farkli ülkelerdede oldugunu anlatiyorum. Arada ne fark olsun ki?
O son cümlende artik söz bitti gerçekten. Ne demek "ha devlet hazinesinden, ha birikmislerden ne fark var" diyorsun ya. Evet, fark var! Reklam elbette fark eder! Milletin otobüs ile chp/mhp/hdp mitingine gidememesi fark eder. Yani insanlarin kendi maaslarindan vergi verip, ve bunu parti reklami için kullanmak elbette kinancak bir durum!!!
Ki benim yaptigim karalama politikasi degil ki. Ben sadece olanlari anlatiyorum. Karalama politika olsa, ben olmayan seyleri anlatirdim, yada olan seyleri fazla fantastik, büyüterek anlatirdim. Keske iktidar hakikatten toplumun her kesimine iyi olsaydi, Türkiyeyi ileriye getirseydi ve ben sadece karalasaydim. Ne yazikki durum öyle degil.
Hakikatten çok fazla ters giden seyler var. Istedigin kadar "ama iyi seylerde yaptilar" diyebilirsin fakat onun yerine o kadar çok kötü seyler yaptilar ki, o iyi seylerin anlami kalmiyor. Sen bir katil, hirsiz, yada terrorist için dermisin "aah ama bak iyi babaydi, hep semtine yardim ederdi" diye? Hayir diyemezdin...
Bu arada bu son mesajim olacaktir, yoksa çok fazla polemike girmis olacagiz.