Geçenlerde Erdogan haykiriyordu, beni Mursi gibi asamayacaginiz diye. Mursi'de zamaninda bilmem kaç oya iktidara gelmesi, Saddamda aynen öyle, hatta Hitler bile öyle. Cok oy toplamak iyi is yapildiginin isareti degildir. Ki oylamalarinda tamamen demokratik yapildigi söylenilmez. Eger cumhurbaskani bile bir parti tutuyorsa, oy istiyorsa,... Eger bir parti devlet imkanlarini kullanip reklam yapabiliyorsa, istedigi sekilde x parti miting düzenlediginde otobüsleri durdarabiliyorsa,.. yada kendi partisi miting yaptiginda devletin metrolarini, otobüslerini o miting götürmek için tutabiliyorsa...
Evet oylama hiç demokratik biçimde olmuyor. Hatta yalan dolanlar ile oluyor. Geçmiste seçimlerde nette bir arastir bakim, Ankarada neler oldugunu diye. O gün elektriklerin kesilmesi tesadüfmü sence? Hangi devlet "trafolara kedi girdi" diyebiliyor allasen?
Ki iktidarda olmak demek, senin partini tutmayan insanlari dislama hakkini vermez. Ha bu arada ben senin haksizlik yapilan insanlarin yaninda olup olmadigini sorgulamiyorum. Bizzat söyliyorum onlarin yaninda olmadigini, ve hatta madde madde açikliyorum nasil bu kani'yi vardigima. Gerçe alevilerden bahs ettigim için bile "uzattinda uzattin" demen bile bu kaniya varmak için yeterli.
Ve istedigin kadar chp'nin, mhp'nin yaptiklarini anlat, onlar sonuçta iktidar degil, degil mi? Onlar ülke yönetmiyorlar. Önemli olan su an ülkeyi yönetenlerin yaptigi, ki buda israf yapmak, para çalmak, ve "onlardan olmayanlari" ezmektir. Ve bu ABD/Israil arkalarina destek çiktikça hiç degismeyecek. Yani bu "oy vermiyorsan sus" çok saçma birseydir. Zaten oy'un bir önemi yokki bu ülkede. Önemi olsaydi "oyunuza sahip çikin" diye haykiranlar olmazdi. Geçmis seçimdeki rezaletler olmazdi. Artik herkes kabul etsin, bundan sonra Türkiye bir diktatürlük olmustur.
Ve Erdoganin, sivas katliamin zaman asmasi üzerine hayirlu olsun demesini kaçirdiysan, su linke bak
http://www.ntv.com.tr/arsiv/id/25330055/