• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tuvalet Temizleyip Para Kazananları Gözlerinden Öpüyorum'

Yalniz o muhterem sunucu alevilere "kizilbas" dedigi icin halk ayaklanmamisti. Söylediği simdi dahi dile getiremedigim baska bır cümleydi !.
Kizilbas sifati utanilacak bisey degil , onun cikmasinda da baska bir olay vardir !!

Yani başörtüyü yasaklamakla, yasağı kaldırmayı aynı güç kulvarında tutuyorsunuz.
Terazide ölçülmez bile..

darbe hükümeti ile halk iradesini kıyaslıyorsanız evet ölçülemez, darbe hükümeti halkın desteğini alan bir hükümet kadar güçlü değildir aslında...ve istediği herşeyi kolayca yapabilir, yapmalıydı da....hadi ilk 4 yılı geçtik alışma dönemiydi, yavaş yavaş işleme dönemiydi söylediğiniz gibi alıştırma dönemiydi falan filan...fakat kendileri için çok önemli (!) bir konuda 11 yıl beklenmesi ne kadar samimidir bilemiyorum...

bu arada çocuklar bu yıl mezuniyette kep töreni yapamadılar, muhtemelen kendi aralarında gizli saklı bişeyler yaptılar...bakanlığımızın eğitimde çağ atlatacak uygulamalarından bir tanesiydi, size söylemiyorum, konu ile ne ilgisi var bilemiyorum ama çok fena söylemek geldi içimden.......

söylemeyi unuttum beni en çok endişelendiren şey insanların hala "tayyibe oy veriyoruz" zihniyetinde olması...memleketin adım adım gittiği yerin net göstergesi

söylemeyi unuttum beni en çok endişelendiren şey insanların hala "tayyibe oy veriyoruz" zihniyetinde olması...memleketin adım adım gittiği yerin net göstergesi

jeanneCdarc,
öyle bir algı oluşturuyorlar, seçim Şarkıları değişmedi, AKP afişlerinde hala Erdoğan'ın fotoğrafları, seçim arabalarından aynen şu yayın Yapılıyor, partimizin kurucusu, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan x günü x saatte xxx meydanında olacaktır, Başbakan nerede miting yapacaksa, orda bir açılış bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı sizden 400 vekil istiyorum diyor, oyu isteyen Cumhurbaşkanı.

Parti için oy istediğini seçmeni de inkar etmiyor artık, bu bir taktik öyle uygun görüldü diyorlar.
Oyu parti değil kişi alıyor, bugün ben elimi çektim, artık şu partiye sıcak bakıyorum dese o partiye oy verilir.
AKP seçmeni diye birşey yok aslında:KK43:

Bir sunucu ne derse benim pek umrumda degil. Yukarda birçok delil vermistim Erdoganin dediklerine. Erdogan, dikkatini çekerim siradan bir sunucu degil, bu ülkenin basbakani oldu ve cumhurbaskani simdi. O dedigi "Alisiz aleviler" daha iki hafta önce söylemisti. Bunlari niye es geçiyorsun? Verdigim linkler seni tatmin etmiyorsa, gidip google'dan biraz daha arastirma yap. Yoksa senin bir sunucunun birsey söylemesi, ve ülkenin tepkisi mi rahat yasamanin standartinin göstergesidir? :KK14:

Aha bak, daha 2012 yilinda bir alevi aile ramazan davuluna karsi geldi diye, bir grup linç etmeye çalismisti, yangin çikmisti

http://www.haberturk.com/gundem/haber/762986-malatyada-tehlikeli-gerginlik

Bunun youtube videosuda var eger inanmiyorsan. Ve daha geçen hafta çikti Alevilerin evleri isaretlendiriliyor diye! Daha önce dedigim gibi, sivas katliami zaman asamasinda ugradiginda erdogan "hayirli olsun" demisti!!! Daha ne denilsin ya?

Bu basörtü magduriyeti lütfen abartmayin. Memur olunmuyordu ve üni'ye gidilmiyordu evet, ama sokakta hiç kimse ayrimcilik yapmiyordu. Gayette ise giriliyordu. Kuran'da okunuyordu, camiyede gidiliyordu, oruçta tutuluyordu,.. yani hersey oluyordu.

Ki velev ki basörtülüler magduriyet yasadi,.. simdi tüm kadinlar magduriyet yasiyor. Arinç kahkaha atan kadinlara iffetsiz diyor. Kadina karsi siddet artik çok normal oldu, tecavüzcüler iyi hal indirimi aliyorlar ve kadinin "rizasi oldu" diye hiç hapise girmiyorlar. Bu küçüçük kizlar için geçerli bile.

Hükümet artik 1+1 evleri bile yasaklamak istiyorlar. Mutsuz olduklari için yada siddetten dolayi bosanan kadinlar ne yapsin? Yahu kadinlarin yatak odasina kadar girip, Erdogan bir dügünde dogum kontrol hapini kulanmama için çagri yapti!! Halen 3 çoçuk yapin diye bir adam var!! Ya baska daha ne diyeyim bilemiyorum ki.

Ha bu arada benim için akp siradan bir parti degil. Hani "herkesin oyuna saygi duyuyorum" olayi benim için çoktandir bitti. Bunca kisinin ölümüne neden olan, bunca kull hakki yiyen, adeta diktatör olmaya hedefleyen Erdogana oy vermeye, hayir ben saygi duymuyorum. Hatta kin duyarim.

Dikkat ederseniz uzun uzadıya detaylara girmeden geçiştirerek yazıyorum. Siyaseti tartışmayı sevmiyorum, özellikle yazarak.
Şuan karşımda olsaydınız konuşmak isterdim ; sadece konuşmak isterdim sizin gibi inatla birşeyleri ispatlamaya çalışmak dayatmak için değil.
Hala bana akp deyip duruyorsunuz. Sizin derdiniz akp'yse oy vermeyin olup bitsin.
Herkes kendi oy hakkını kullanır ister sıradan olsun sizin için ister olmasın bu sizi bağlamaz.
Başörtü konusuna artık girmiyorum zira zerre kadar anlamıyorsunuz hala oruç tutuyorlardı namaz kılıyorlardı deyip duruyorsunuz.
Üniversitede namaz kılacak yer mi ayrılmıştı. Bırakın bir zahmet camilerde namaz kılsınlar. O da mı yasak olsun ? O zaman mı mağduriyeti kabul edecektiniz.
Kabul etseniz de etmeseniz de başörtü zulmu yapıldı. Bunu içinde olmadığınız için yorumlama hakkına sahip değilsiniz. Ya empatiniz güçlü olacak ya da susacaksınız.

Neden başörtüden girip camiden yol alıp aleviliğe , ateistliğe kadar gidiyorsunuz anlayamıyorum. Bunlar aynı kulvarlarda değiller, aynı yasaklar uygulanmadı.
Yaptırımsa söylediğiniz bu sözlerin yüzlerce katı muslumanlara söylendi, başortusu başından çekildi, küfür edildi.
Neden birşey ispatlamaya çalışılırken hep alevi yolundan gidiliyor ? Amaç ne ?

darbe hükümeti ile halk iradesini kıyaslıyorsanız evet ölçülemez, darbe hükümeti halkın desteğini alan bir hükümet kadar güçlü değildir aslında...ve istediği herşeyi kolayca yapabilir, yapmalıydı da....hadi ilk 4 yılı geçtik alışma dönemiydi, yavaş yavaş işleme dönemiydi söylediğiniz gibi alıştırma dönemiydi falan filan...fakat kendileri için çok önemli (!) bir konuda 11 yıl beklenmesi ne kadar samimidir bilemiyorum...

bu arada çocuklar bu yıl mezuniyette kep töreni yapamadılar, muhtemelen kendi aralarında gizli saklı bişeyler yaptılar...bakanlığımızın eğitimde çağ atlatacak uygulamalarından bir tanesiydi, size söylemiyorum, konu ile ne ilgisi var bilemiyorum ama çok fena söylemek geldi içimden.......

Kep töreninden ve saklanan konular hakkında bir fikrim yok. Öğrenmek isterim.

Hal oldu da 11 yıla mı takılıyoruz şimdi. 35 yıldır süren bir zulümdü bu , susturuldu mu susturuldu. Neden 11 yıl önce kimse bu zulme dur demedi ?
" Aa başbakanın eşi başörtülü şimdi hangi hadle köşke çıkılacak, albaylara selam verecek! " zihniyetinde olan bir Türkiye'ydi burası.. İyi yol almışlar yinede.
Şimdi bile " burası islam devleti değil bu ne hal " diyen binlerce insanlar , siyasetçiler , fikir adamları var ; o zaman ilk bu yapılsaydı darbe :) olurdu.

Çok değil bundan aylar aylar önce dediğiniz tarihlerde yine Akp baştaydı.
Yani aylar aylar önceye kalana dek bu işi çözmek yerine milleti birbirine kızıstırmayı tercih edenlerle aynı kişiler.

2013 Yılına kadar neyi beklediler? 11 yılda yapabildikleri bir şeyin tek cezasını kime yazıyor bu halk?

2008 yılında tsk hala muhtıra yayunlarken nasıl yapacakt. Önce şartları ayarladi sonra harekete geçti. Zekice davrandı. Değişikliği tam zamanında yapti.

jeanneCdarc,
öyle bir algı oluşturuyorlar, seçim Şarkıları değişmedi, AKP afişlerinde hala Erdoğan'ın fotoğrafları, seçim arabalarından aynen şu yayın Yapılıyor, partimizin kurucusu, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan x günü x saatte xxx meydanında olacaktır, Başbakan nerede miting yapacaksa, orda bir açılış bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı sizden 400 vekil istiyorum diyor, oyu isteyen Cumhurbaşkanı.

Parti için oy istediğini seçmeni de inkar etmiyor artık, bu bir taktik öyle uygun görüldü diyorlar.
Oyu parti değil kişi alıyor, bugün ben elimi çektim, artık şu partiye sıcak bakıyorum dese o partiye oy verilir.
AKP seçmeni diye birşey yok aslında:KK43:

Erdoğan meydana çıkmasa da bir şey fark etmez. Ak Parti'ye oy veren herkes Erdoğan için veriyordur. Bu bir gerçek.

Erdoğan meydana çıkmasa da bir şey fark etmez. Ak Parti'ye oy veren herkes Erdoğan için veriyordur. Bu bir gerçek.
İşte tamda bu sebeplerden, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Adaylıklar konuşulurken ne olursa olsun adaylar bağımsız olsun, partilerden olmasın demiştim, bugün geldiğimiz nokta, Cumhurbaşkanı hangi partiden ayrılmışsa o parti zaten diğerlerinden 3-5 adım önde başlıyor seçim yarışına, rekabet adil değil.
Bu rahatsız etmiyor mu parti seçmenini? Şahsım adına konuşmam gerekirse ben x bir partinin seçmeni olsaydım ve benim genel başkanım Cumhurbaşkanı olupta parti için oy isteseydi, vicdanen rahatsız olurdum, bunu çok içtenlikle söylüyorum ve inanın ben o partiye en azından bu tavırdan vazgeçene kadar oy vermezdim.
Bu yüzdende aslında iyi ki binlerce kere Şükürler olsun ki partici olmadığıma seviniyorum, en azından vicdan yapacak birşeyim olmuyor:(

İşte tamda bu sebeplerden, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Adaylıklar konuşulurken ne olursa olsun adaylar bağımsız olsun, partilerden olmasın demiştim, bugün geldiğimiz nokta, Cumhurbaşkanı hangi partiden ayrılmışsa o parti zaten diğerlerinden 3-5 adım önde başlıyor seçim yarışına, rekabet adil değil.
Bu rahatsız etmiyor mu parti seçmenini? Şahsım adına konuşmam gerekirse ben x bir partinin seçmeni olsaydım ve benim genel başkanım Cumhurbaşkanı olupta parti için oy isteseydi, vicdanen rahatsız olurdum, bunu çok içtenlikle söylüyorum ve inanın ben o partiye en azından bu tavırdan vazgeçene kadar oy vermezdim.
Bu yüzdende aslında iyi ki binlerce kere Şükürler olsun ki partici olmadığıma seviniyorum, en azından vicdan yapacak birşeyim olmuyor:KK43:

Valla beni rahatsız etmiyor. Ediyor dersem yalan söylemiş olurum. Sonuçta bu ülke daha once de güya bağımsız ama açıkça taraflı cumhurbaşkanları gördü. Bu ilk değil son da olmayacak.

Ben de partizan değildim ta ki bu seçime kadar. Özellikle de aynı öğretmenler odasini paylaştığımız bir arkadaşın biz de başa gelince intikam alacağız diye hsykirmasindan sonra illa ak Parti diyorum.

Valla beni rahatsız etmiyor. Ediyor dersem yalan söylemiş olurum. Sonuçta bu ülke daha once de güya bağımsız ama açıkça taraflı cumhurbaşkanları gördü. Bu ilk değil son da olmayacak.

Ben de partizan değildim ta ki bu seçime kadar. Özellikle de aynı öğretmenler odasini paylaştığımız bir arkadaşın biz de başa gelince intikam alacağız diye hsykirmasindan sonra illa ak Parti diyorum.

Şu Kısım kötü:( karşılıklı böyle duygularla olan arada kimseyle derdi olmayanlara oluyor, o kimselerden biri de benim maalesef, taraf olmayan bertaraf olur lafıyla yutulacak olmanın üzüntüsünü yaşamaya başlayayım şimdiden, birbirlerine intikam alacak kadar öfke duyanlara da diyecek sözüm yok, Hırs ve öfke benden uzak olsun, asla içime böyle duygular girsin istemem, bireysel öfkeler olsaydı belki bu kadar acı olmazdı ama o öfke hepimizi perişan edecek ya, yanarım yanarım ona yanarım.
En iyisi kendi iç dünyama dönmek, en azından bir yanım saf kalmayı başarabiliyor böylece.

Bu yüzdende aslında iyi ki binlerce kere Şükürler olsun ki partici olmadığıma seviniyorum, en azından vicdan yapacak birşeyim olmuyor:(

Peki açıkça hangi partiden yana olduğunu söylemek mi , gizlice gönlündeki yatan aslanı saklayarak" ben bağımsızım" nidaları atan mı ?
Halk bunu yutmuşumuydu zamanında ? Şimdi neden o zaman hazmedebildiğini şimdi kabullenemiyor ?

Şu Kısım kötü:( karşılıklı böyle duygularla olan arada kimseyle derdi olmayanlara oluyor, o kimselerden biri de benim maalesef, taraf olmayan bertaraf olur lafıyla yutulacak olmanın üzüntüsünü yaşamaya başlayayım şimdiden, birbirlerine intikam alacak kadar öfke duyanlara da diyecek sözüm yok, Hırs ve öfke benden uzak olsun, asla içime böyle duygular girsin istemem, bireysel öfkeler olsaydı belki bu kadar acı olmazdı ama o öfke hepimizi perişan edecek ya, yanarım yanarım ona yanarım.
En iyisi kendi iç dünyama dönmek, en azından bir yanım saf kalmayı başarabiliyor böylece.

Koyu particilik" kısmına katılıyorum. Maalesef ki bu her kesimden yapılıyor ve ülkeye zarar veriyor..Silahsız savaş sanılsa da kalplerdeki bu hazmedememezlik en büyük zarar veren silah oysa.

Peki açıkça hangi partiden yana olduğunu söylemek mi , gizlice gönlündeki yatan aslanı saklayarak" ben bağımsızım" nidaları atan mı ?
Halk bunu yutmuşumuydu zamanında ? Şimdi neden o zaman hazmedebildiğini şimdi kabullenemiyor ?

Öncekiler bağımsız gibi gorunduler sadece. Aslında öyle olmadığını herkes biliyor.

Koyu particilik" kısmına katılıyorum. Maalesef ki bu her kesimden yapılıyor ve ülkeye zarar veriyor..Silahsız savaş sanılsa da kalplerdeki bu hazmedememezlik en büyük zarar veren silah oysa.
neden her ne olursa olsun birsencim verilen görev birde dindarsan sorumluluğu çok büyük ve tarafsız olman bir kuralsa bunu bozamazssın bunu hak kabul etmez,müslümanlığım ön planda diyerek bunu yaparsan müslümanlığa zarar verirsin,gençlere çok kötü örnek maalesef

Evet bu ulke oy toplamak icin acilis acilis gezen mobese gorse konusacak olan 400 milletvekili dolasiyla baskanligi bana verin diyen cumhurbaskanlarini cok gordu haklısınız.

Neden yadirgiyorsak biz de? :KK51:

Ak parti ilk iktidar oldugunda adaletsizligi ortadan kaldiracagini soyluyordu. Simdi ise "eskiden de adaletsizlik vardi simdi biz yapinca neden sorun oluyor?" diyor.

Evet bu ulke oy toplamak icin acilis acilis gezen mobese gorse konusacak olan 400 milletvekili dolasiyla baskanligi bana verin diyen cumhurbaskanlarini cok gordu haklısınız.

Neden yadirgiyorsak biz de? :KK51:

Ak parti ilk iktidar oldugunda adaletsizligi ortadan kaldiracagini soyluyordu. Simdi ise "eskiden de adaletsizlik vardi simdi biz yapinca neden sorun oluyor?" diyor.
:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

Back
X