- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 43
- Konu Sahibi mermaid2608
-
5 Gün oldu.Ama tuvalet tutmasında gelince söylemesinde sıkıntı yok.Disarida bezsiz geziyor. Anne çişim geldi diyor.Hem klozet aparatı hem çocuk klozeti aldık.Gidip oturuyor. Ama oraya oturunca çişim geri kaçıyor diyor.Cisi serbest bırakmasını nasıl anlatacagimKaç gündur egitimdesiniz ?
O böyle bir günde.1 haftada olacak iş defil çünkü.
Aslinda çocuk hazır olunca bi hafta sürmüyor bile oğlum iki günde öğrendi iki yaşındaydı henüz ben bez takıyordum kendi söyledi tuvalete gitmek istediğiniKaç gündur egitimdesiniz ?
O böyle bir günde.1 haftada olacak iş defil çünkü.
Hepsini aldım ben de.4 farklı tür tuvalet kullandikBenim oğlumda bu ay 3 yaşına girdi bende başlayacağım bi iki denedik çişim geldi dedi oturdu klozetten korkuyor
Lazimlik alacagim fisher price öyle başlayacağız kendi boyutunda olduğu için çok korkacagini zannetmiyorum diğer oğlum alaturka wc de öğrendi 2 yaşındaydı 2 günde öğrendi
Malesef bu evimde alaturka yok
Bizimki de kendi söyledi .bez takmak istemiyorum diye.Ama oturunca çiş gelmiyormuş.Aslinda çocuk hazır olunca bi hafta sürmüyor bile oğlum iki günde öğrendi iki yaşındaydı henüz ben bez takıyordum kendi söyledi tuvalete gitmek istediğini
Kızimda 3 buçuk yaşında öğrendi biraz geç hazır hissetti
Bizim karşı komşu tam 2 ay uğraşmış.Aslinda çocuk hazır olunca bi hafta sürmüyor bile oğlum iki günde öğrendi iki yaşındaydı henüz ben bez takıyordum kendi söyledi tuvalete gitmek istediğini
Kızimda 3 buçuk yaşında öğrendi biraz geç hazır hissetti
Aldım aldım.Klozet aparatı koyunca da ayaklarının altına destek koydum.yani hiç ayakları havada kalmadı.Ama olmadı.Lazımlık alsanız? Klozet zaten doğamıza uygun değilmiş Google’da görsellerle anlatıyor bazı sayfalar, ben ayaklarımın altına kova koyuyorum mesela yoksa zorlanıyorum.
Klozete oturtmayin çocuğu orası onlara ürkütücü geliyor önce lazimlikla başlayın bence ben o şekilde alistirmistim kızımı sonra alışınca eğitim tamamlanınca ona merdivenli klozet aparatı almıştık popolarina uygun oluyor klozet büyük olduğu için içerisine dusebilcegini düşünüyorlar3 yaşındaki kızıma tuvalet eğitimi veriyorum.Hersey olması gerektiği gibi taa ki klozete oturana kadar.Oraya oturunca çişim geri kaçıyor diyor.Oturunca çiş nasıl yapılır kaslar nasıl serbest bırakılır nasıl anlatacağım.Kakaya geçemedik bile.klozete oturunca yapamayınca bu defa da ağlama krizine giriyor.ben bez takmak istemiyorum diye.Tuvaletten kalkıyor 3 5 adım atınca çiş iniyor. Kaç gündür çocuk ağlamaktan nefes alamaz oldu
Ben pissşşs diye ses çıkarıp çişi getirmeye çalışıyordum kaka yaparken ıkın yavrum diye çok afedersiniz yapınca evde bi şenlik havası kutluyorduk öyle böyle çözdük şimdi bizde en kucugumle deneyecegizHepsini aldım ben de.4 farklı tür tuvalet kullandik
Oyle aslında ben bekledim hazır olmasını cevremden tepki aldım ilk kızım 4 yaşına yaklaşmıştı neredeyse ama bu hafta sürmedi öğrendiğindeBizim karşı komşu tam 2 ay uğraşmış.
Bazısı hemen alıyor,bazısı yadirgiyor sanki
oğluma geçtiğim bayram zamanı en iyi fırsat deyip başladım tam 1 haftada kavradı . tuvaletten korkmaması adına bebekliğinde buyana sürekli götürüp oturtturup çişin var mı diye sorum kısa zaman geçirirdik.3 yaşındaki kızıma tuvalet eğitimi veriyorum.Hersey olması gerektiği gibi taa ki klozete oturana kadar.Oraya oturunca çişim geri kaçıyor diyor.Oturunca çiş nasıl yapılır kaslar nasıl serbest bırakılır nasıl anlatacağım.Kakaya geçemedik bile.klozete oturunca yapamayınca bu defa da ağlama krizine giriyor.ben bez takmak istemiyorum diye.Tuvaletten kalkıyor 3 5 adım atınca çiş iniyor. Kaç gündür çocuk ağlamaktan nefes alamaz oldu
Onu yaptım.ama bacaklarından akmasindan hoslanmadisuyu açın su sesiyle olabilir.
ya da bi kere geldiğinde duşakabine yaptırın, çişini kendi görsün ona çok şok oluyorlar çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?