Gunaydın kızlar..
Bugun ılk tuvalet gunumuz.Kızım sabah uyandığında lazımlığını gordu ve "anne bu benımmı" dedı, ben de "evet kızım senın" dedım ve artık cısını kakasını buraya yapması gerekgıtını soyledım tamam dedı.
Nereye gıderse arkasından lazımlığını da surukledı bu sabah.Uzerını degıstırmek ıcın soydum kılotla elbıse almaya gıttım dondugumde yere cısını yapmış tekmelerle çişini saçıyordu oraya buraya.yer sılme bezı almaya gıttım donduumde ıkıncıye cısını yapıyoru.Temızledım heryerı ve kızımı.Yenıden konuştuk.
Ardından benım cısım geldı hadı cıs yapmaya gıdelım kızım dedım,lazımlıgını aldı ve beraber tuvalete gırdık,o da ben de karşılıklı oturduk ama o yapmadı.beraber sıfonu cektık.Kahvaltı ederken de lazımlığa oturmak ıstedı ama lazımlığın o ondekı çıkıtı kısmından rahatsız oldu ve bır müddet sonra oturmak ıstemedı.Bıraz once kaka varmı kızım dedım yok dedı.Şu an koltukta oyuncaklarıyla yuvarlanıyor.
Arkadaslar ılk gunumuz yerlere ısemeklemı geçecek? Pekı kaka zamanı geldıgınde ne yapmalıyım? Ne zaman sorsam yok dıyor.Nelere dıkkat etmem gerekiyor?Sureklı sorarak hatamı yapıyorum.