- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Hiç kumaş kullanılmadan yapılmış cidden beceri işi ya :)Güzeller ama bi prezervatifle yapılan gelinlik yarışması kadar değil.
Güzeller ama bi prezervatifle yapılan gelinlik yarışması kadar değil.
Kesinlikle büyük yetenek. Bir tanesi dantel bile yapmış hayran kaldım.Hiç kumaş kullanılmadan yapılmış cidden beceri işi ya :)
O dediğin nasıl gelinlik öyle
Kesinlikle büyük yetenek. Bir tanesi dantel bile yapmış hayran kaldım.
Prezervatif gelinlikler yarışma değil tasarımmış. Bir sürü var bunlardan. Benim en sevdiklerimden biri evlenmeden önce kullandıklarını atmayıp gelinlik ve damatlık yaptıran çift. Bakınız: Eki Görüntüle 1848971
Ben de ilk gördüğümde biriktirmek için kendilerini çok zorladılar mı acaba diye düşündüm. Abinin gücü kalmamış ki ceketin kollar kısa.Bu tasarım için ne kadar prezervatif kullanıldı acep
Tuvalet kağıdından yapılan gelinlikler en azından ter çeker, bu ne çekecek hiç bir şey daha da terletmesin
offf, bu goruntu çok fenaaaaKesinlikle büyük yetenek. Bir tanesi dantel bile yapmış hayran kaldım.
Prezervatif gelinlikler yarışma değil tasarımmış. Bir sürü var bunlardan. Benim en sevdiklerimden biri evlenmeden önce kullandıklarını atmayıp gelinlik ve damatlık yaptıran çift. Bakınız: Eki Görüntüle 1848971
Şimdi bir yere baktımofff, bu goruntu çok fenaaaakim duşunmş çok merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?