Örgü tuvalet kağıdı asacağı yapan varmı?

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

mihmandar

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
459
2
61
arkadaşlar arama yaptım ve goggledan da baktım ama bulamadım

evde artan beyaz saten kapitone kumaşım ve fistom var bunlarla 5-6 tane tuvalet kağıdını asıp banyoma koyabileceğim tarzda bir organizer yapmak istiyorum elinde model olan yardımcı olabilirmi:dance:

resmini koyabilirseniz ben yaparım sizinlede paylaşırım. lütfen hadi a.s.

maşallah yaw neler yapısunuz öyle, hiç aklıma gelmezdi tuvalet kağıdını giydirmek:) emeğinize sağlık

teşekkür ederim canım can sıkıntısı işte
eve hapis olunca ,oyalanacak bişiler bulmaya çalışıyorum :)

Gerçekten pes tijeen sana bi insan bu kadarmı marifetli olur ellerine sağlık

tijeen,
teşekkürler bir tane yapmıştım güzelde oldu onu hediye verdim.şimdi kendimede yapıcam ama muhtemelen şu dikiş işlerini bayramdan sonraya bırakıcam yorgunluk olmasın şimdi.

ya tijencim ben göremedim ,linki açtım ama resimler yok ..buraya bir eklermisin canım yaa .benxde yapmak istiyorum çünkü..

Eline saglik ablacim.Anacigiminkinin resminide koysaydin.Ay abla denüsük birseyler varmi?

ya tijencim ben göremedim ,linki açtım ama resimler yok ..buraya bir eklermisin canım yaa .benxde yapmak istiyorum çünkü..
bende sorun yok resimler görülüyor ama bir daha dene bakalım şimdi çıkıyomu resimleri?
Eline saglik ablacim.Anacigiminkinin resminide koysaydin.Ay abla denüsük birseyler varmi?

vala anneme teyzemlere işlediklerimin de resmisini yayınladım amaaa
kıs delü nasıl denüşük bişi istisen süle bakem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…