- 16 Ekim 2022
- 297
- 104
- 26
- Konu Sahibi uykubebesi
Merhaba arkadaslar 1bucuk yasında kızım var. 6.ayından itibaren kakasını daha rahat yapması için lazımlıga oturtuyodum ve cok hosuna gidiyodu rahatlıyodu kakasını yaptırıyodum hemen her gün zorlamıyodum asla. 1yasından sonra asla bezlenmek istemiyodu bezi aglata sızlata takıyoduk o derece hic istemiyodu. Derken 1yasında oturmak istemedi lazımlıkta ayaklandıgından dolayı bende zorlamadım akısına bıraktım elbet alışır dedim. Ben tuvalete gidince hep peşimdeydi ve hep egilip çiş derdi kakasını falan da egilir kenar köşede yapardı. Bundan 5 6gün ömce mama sandalyesinde birden kaka dedi ve aşırı mutlu oldum daha gelmeden eliyle tutarak söyleyerek gösterdi. 14aylıktan beri de her seyi konusuyor maşallah her söylediğimizi tekrar eder. Ben de bi umut alışmaya hevesli diyerek o gün başlamak istedim. Başta cok iyiydi ilk 3gün tabi kacırmalar oldu ama tepki vermedim geceleri de çişi gelince uyanıyodu hic gece de kacırmadı. Bu gece ne olduysa gece tamamen yataga kacırdı ve rahatsız da olmamıs ben de sonradan fark ettim altına yaptıgını. Sonra yine sabah çişini kakasını yaptırdım. Ben lazımlıga tutuyorum 5dk bekliyprum yapmıyor ben arkamı dönmemle kaşla göz arası yere egilip hemen o anda çişini uyapıp bana gülüyor. Aksamda bekledim bekledim 3bucuk saat bekledim meme emmiyor su da cok içmiyor. En sonunda oturduğu yerde oyuna daldıgında yaptı ve umursamadı. Sürekli sormuyorum daraltmıyorum yaptıgında da tepki vermiyorum kızmıyorum ama benimde bazen strese girdiğim oluyor ondan etkileniyo diye düşündüm. Erken oldugunu söyleyecek kişilere ise daha 6 7. Ayda bile geceleri aglayarak uyandıgında tuvalete tutmustum o zaman bile çiş için uyanıyodu geceleri. Her seyiyle uykusuyla yemegiyle düzeniyle rutiniyle iyi giden bebegimden cok fazla beklemtiye girdim sanırım bi anda hemen ögrenmesinş bekledim. Hata mı yapıyorum tekrar bırakıp baska zamam baslamaktan da korkuyorum hic ilerleme göstermeyiz yine aynı sekil devam ederiz diye. Yani bu gecedir sarpa sardı bu durum.