• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet eitimi iin yardm edin

gul-çxixnar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
84
0
86
40
İstanbul
arkadaşlar oğlum 2.5 yaşında kabızlık çok çektiği için kakasını tuvalete yapıyor gelince söylüyor ama çişini söylemiyor bir iki kere denedim fakat bir kere yapsa gerisi gelmiyor üstüne yapıyor asıl sorun çok sık çişini yapıyor 5 ve ya 10 dakikada bir az az yapıyor bu zaman daha aşağıda iniyor. bu hazır olmadıını mı gösteriyor yoksa başka şeyler mi denemeliyim yardımcı olursanız sevinirim :uhm:

erkek çocuklar daha geç alışır derler ya benimde oğlum 2buçuk yaşındayken tuvalete alıştırmaya başladım aynen seninkisi gibi büyüğünü tuvalete çişini kiloduna yapıyordu alışması zaman aldı önce her 10 dk bir tuvalete götür bi zaman sonra yavaştan tutmasını öğrenir sonra 20 dakika yarım saat derken
alışıyor ama benim oğlumun alışması 1 ayı buldu şimdi gece bezinden kestim dertleri bitmiyor gece 6-7 kez kalkıyorum:)

erkek çocuklar daha geç alışır derler ya benimde oğlum 2buçuk yaşındayken tuvalete alıştırmaya başladım aynen seninkisi gibi büyüğünü tuvalete çişini kiloduna yapıyordu alışması zaman aldı önce her 10 dk bir tuvalete götür bi zaman sonra yavaştan tutmasını öğrenir sonra 20 dakika yarım saat derken
alışıyor ama benim oğlumun alışması 1 ayı buldu şimdi gece bezinden kestim dertleri bitmiyor gece 6-7 kez kalkıyorum:)

teşekkürler canım gece bu kadar çok kalkıyorsun allah kolaylık versin çok zor olmalı...

sorma valla ben gece o kadar kalkıyorum sabahta 8de kaldırıyorum en son 10da kalkınca yapıyor altına bile bile

Back