- 30 Aralık 2022
- 46
- 5
- 6
- 31
- Konu Sahibi elvanbuyuksari
-
İnşallah kabız olmadan atlatırsınızMerhaba kızlar. Oğlum tuvalet eğitiminin 5. Gününde ve kakasını tutuyor sürekli yapmaktan korkuyor. Kendini sıkıyor kakası geldiğinde yapmamak için kıpkırmızı oluyor ama yine de yapmıyor tutuyor. Çok üzülüyorum gerçekten bu hep böyle mi gidecek bu sorunu yaşayan anneler ne zaman düzelecek ne yapmam lazım bilmiyorum nolur yardım edin
İnşallahİnşallah kabız olmadan atlatırsınız
merhaba aynı sorunu yaşıyoruz ve üstüne kabızzlık sorunu vardı naptınz çözebldınz mı sıkıyor kendni resmen top top olmuslar yapmıyo fenalık geciricem çişi çözdü çok şükür ama bu büyük tuvalet ne olacakMerhaba kızlar. Oğlum tuvalet eğitiminin 5. Gününde ve kakasını tutuyor sürekli yapmaktan korkuyor. Kendini sıkıyor kakası geldiğinde yapmamak için kıpkırmızı oluyor ama yine de yapmıyor tutuyor. Çok üzülüyorum gerçekten bu hep böyle mi gidecek bu sorunu yaşayan anneler ne zaman düzelecek ne yapmam lazım bilmiyorum nolur yardım edin
Bende aynı durumdayım artık sinirlerim çok yıprandımerhaba aynı sorunu yaşıyoruz ve üstüne kabızzlık sorunu vardı naptınz çözebldınz mı sıkıyor kendni resmen top top olmuslar yapmıyo fenalık geciricem çişi çözdü çok şükür ama bu büyük tuvalet ne olacak
bgun ıkı kez yaptı kakasını ama altına malesefBende aynı durumdayım artık sinirlerim çok yıprandıHala uğraşıyorum yapmıyor doktora gittik duphalac verdi ama hiç bir faydasını görmedim bugün başka doktora gideceğim inşallah belki farklı bir önerisi olur diye ne yapacağımı şaşırdım artık iyice
Canım ben başka doktora gittim dulcosoft ve enterogermina verdi bakalım bunun etkisi nasıl olacak onu bekliyorum daha yeni kullanmaya başladım ama kullananlar genellikle olumlu dönüş aldıklarını söylemişlerdibgun ıkı kez yaptı kakasını ama altına malesefduphalac devam edin dozajını artırın ozaman iyi geliyor kaç ml veriyosunuz
Altına yapsın boşver içinde tutmasından iyidir zamanla alışır tuvaletebgun ıkı kez yaptı kakasını ama altına malesefduphalac devam edin dozajını artırın ozaman iyi geliyor kaç ml veriyosunuz
5ml de hıc yapmadı 15 ml verdm birkez de çözuldu sorun dahada vermedm sonrasında :) valla çişi çözdü ama buyuk tuvaletnı altına yapıyo altmı al dye aglıyor tuvalete yapmaktan korkuyor ne yapacagmı blmiyorum bu konuda tıkandım çişi ayrı skntı kakası ayrı bu nedir yahuAltına yapsın boşver içinde tutmasından iyidir zamanla alışır tuvalete5 ml veriyordum ben sen kaç ml verdin ?
Biz daha çişi de tam çözemedik siz yine iyisiniz5ml de hıc yapmadı 15 ml verdm birkez de çözuldu sorun dahada vermedm sonrasında :) valla çişi çözdü ama buyuk tuvaletnı altına yapıyo altmı al dye aglıyor tuvalete yapmaktan korkuyor ne yapacagmı blmiyorum bu konuda tıkandım çişi ayrı skntı kakası ayrı bu nedir yahu
zamnla yapacaktır hic merak etmeyin dün sorunsuz sıfır alta kacrmakla geçti sukur gece zaten kuru kalkıyor ama bugn parkta salmış oyun oynarken onlarda olur artk diyorm öyle öyle alısacak :) ama buyuk tuvaleti bugun hic yapmadı buyuk ıhtımal tutuyor yarn gözüm üstünde olacak bir an önce onuda kavrasa iyi olucak havalar guzel biyere gidemiyorum eve kapandım valla :)Biz daha çişi de tam çözemedik siz yine iyisinizaltına yaptı bugün 2 kere. Ben tuvalete götürüp yap demesem asla söylemiyor altına yapıyor
Çişi aştınız mi peki ne kadar sürdü eğer aştiysanizMerhaba kızlar. Oğlum tuvalet eğitiminin 5. Gününde ve kakasını tutuyor sürekli yapmaktan korkuyor. Kendini sıkıyor kakası geldiğinde yapmamak için kıpkırmızı oluyor ama yine de yapmıyor tutuyor. Çok üzülüyorum gerçekten bu hep böyle mi gidecek bu sorunu yaşayan anneler ne zaman düzelecek ne yapmam lazım bilmiyorum nolur yardım edin
Bende bugün anneme bıraktım valla o yaptırmış kakasını nasıl oldu anlamadım yani sorun bende mizamnla yapacaktır hic merak etmeyin dün sorunsuz sıfır alta kacrmakla geçti sukur gece zaten kuru kalkıyor ama bugn parkta salmış oyun oynarken onlarda olur artk diyorm öyle öyle alısacak :) ama buyuk tuvaleti bugun hic yapmadı buyuk ıhtımal tutuyor yarn gözüm üstünde olacak bir an önce onuda kavrasa iyi olucak havalar guzel biyere gidemiyorum eve kapandım valla :)
Çişi şu şekilde. Sıkıştırıyor bacaklarını birbirine kenetliyor öyle anlıyorum o zaman hemen yaptırıyorum. Bazen de belki çişi gelmiştir diye oturtuyorum yap diyorum varsa yapıyor :) bu da yaklaşık bi 7 8 gün sürdü. Ama asla kendi söylemiyor ben yaptırıyorumÇişi aştınız mi peki ne kadar sürdü eğer aştiysaniz
bi zaman sonra alısıyolar sanırım 8 veya 9 mu yanlıs hatrlamayaym 8.gunde basladı yapmaya galiba benmkide cok sukur artk tamamen braktk ama maleaef sorunlar peşimzi bırakmıyor ağız yarası aft oldu smdide gunlerdir gecmıyor losyon ve sprey kullanmaya basladk bugun krem fayda etmediBende bugün anneme bıraktım valla o yaptırmış kakasını nasıl oldu anlamadım yani sorun bende mi
Bir süre boyle oluyor sonra duzeliyor. Bunlar bir süreç ve geçecek.Merhaba kızlar. Oğlum tuvalet eğitiminin 5. Gününde ve kakasını tutuyor sürekli yapmaktan korkuyor. Kendini sıkıyor kakası geldiğinde yapmamak için kıpkırmızı oluyor ama yine de yapmıyor tutuyor. Çok üzülüyorum gerçekten bu hep böyle mi gidecek bu sorunu yaşayan anneler ne zaman düzelecek ne yapmam lazım bilmiyorum nolur yardım edin
Acaba düzeldi mi bizde başladık ama tutuyor kakasını korkuyorum hep böyle olacak diyeMerhaba kızlar. Oğlum tuvalet eğitiminin 5. Gününde ve kakasını tutuyor sürekli yapmaktan korkuyor. Kendini sıkıyor kakası geldiğinde yapmamak için kıpkırmızı oluyor ama yine de yapmıyor tutuyor. Çok üzülüyorum gerçekten bu hep böyle mi gidecek bu sorunu yaşayan anneler ne zaman düzelecek ne yapmam lazım bilmiyorum nolur yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?