Ben hıc zorlamadım çocuklarımı
Kzimda denedim olmadı üç gün sonunda tekrar beze döndük ikimiz için en iyisi buydu
Bi kaç ay sonra denedik başardık
Oğlumda da o hazır olduğunu hissettigimizde denedik oda iki gün sürdü
Tuvaleti geldiğinde söylüyor gidiyorduk bazen yetişemediği oluyordu ama oda kısa sürdü
Olmazsa biraz daha bekleyip yaza
Evet bi zorlanacağını düşünmüştüm ama bu kadar zorlanacağını düşünememiştimcocuklar icin kakasi degerli maden olurmuş oyuzden bir sure kakalarini yapmak istemez tutar saklanarak bi yerlere yaparlarmis kaka sorunu bundan sanirim ama çişi bilmiyorum
Çocuk çişini söylemeye başladığında külot bez neden kullandınız.
Sanırım öyle yapacağım çünkü istemiyor çişin var mı diyorum yok diyor bi bakıyorum yapmış annecim hani yoktu diyorum gülüyor kiyota yaptım diyeBen hıc zorlamadım çocuklarımı
Kzimda denedim olmadı üç gün sonunda tekrar beze döndük ikimiz için en iyisi buydu
Tuvaleti geldiğinde söylüyor gidiyorduk bazen yetişemediği oluyordu ama oda kısa sürdü
Olmazsa biraz daha bekleyip yaza doğru mu deneseniz
Bende kızımda öyle yaptım gordum ikimizde yıpranacağız tuvalet hariç her yere yaptık baktım oluru yok geri bağladım uzun bi süre sonra yeniden denedik bu sefer başarılı oldukSanırım öyle yapacağım çünkü istemiyor çişin var mı diyorum yok diyor bi bakıyorum yapmış annecim hani yoktu diyorum gülüyor kiyota yaptım diye
İnanın o kadar konuştum ki kaka yapan kedi videoları ödüller stickerlar tuvalet şarkıları herşeyi denedim çiş olmuştu ama kaka olmamıştı şimdi ikisini de altına yapıyorzynpbg benimde bir kizim var 2017 subat dogumlu yaklaşık 10 ay önce bezi kestik cok zorlandik bezi kestgmz dönemlerde bir kardeşi oldu küçük bebek ve çiş egitimi beni cok zorladi kaka konusuna gelnce afedersnz 3 ay altna yapti korkuyordu anne altma kaka yaptm diyip çığlık çığlığa agliyodu en son kendi haline birakdm o yapti ben temizledm konuşdm kakasi geldgni yüzünden anladgm an tuvalete goturdum oturttum konusarak yaptırmaya calsdm kakasni yapip aaaa gule gule de kakaya el salla falan böyle oyuna çevirerek öğrendik sizde bu dedilermi deneyin yaptgnda ödül verin sevndirin cok uzun bi donemdi artik kilot atmakdan yıkamakdan bıkmışdm tam 3 ay sürdü allaha şükür smdi gayet iyiz sizede cok kolay gelsn
Yurt dışındayım o yüzden yazın türkiyeye gelmeden bunu halletmek istemiştim ama anlaşılan zorlamamak gerekiyor biraz daha beklemeliyim galibaBende kızımda öyle yaptım gordum ikimizde yıpranacağız tuvalet hariç her yere yaptık baktım oluru yok geri bağladım uzun bi süre sonra yeniden denedik bu sefer başarılı olduk
hem yaz evde yerde serili bir yer bırakmadım daha kolay oldu
1- 2 ay mesafe girerse sizce unutur mu ? İnşallah deneyeceğimsil bastan baslamak gerek bazen.diyorum size
cocugu simdi zorlamayin ve bu konuyu kapatin. 1 2 ay sonra, olay unutulunca, alin karsiniza konusun, oglum sen buyudun artik tuvaletini anne baba gibi tuvalete yapman lazim, artik bebek degilsin falan diyin. ikna edin, yine etiketlerle, oyunlarla, sarkilarla tekrar alistirin. bu sefer asla bez baglamayin, altina yaparsa da temizleyin.
İnanın nerede hata yaptım düşünüyorum bulamıyorum hep anlattım hep konuştum ama asla kızmadım bir kere çok üzülmüştüm ve üzüldüğümü anlasın diye ağlama numarası yaptım çok üzüldüm anne üzülme diye acaba o yüzden mi oldu ama o ger dönüş döneme zaten girmiştikÇok üstüne gitmiş olabilir misiniz? Belki daha kendisini tam hazır hissetmiyor
Öyleymiş gerçekten yazı bekleyeyim o zaman benBir arkadaşımda aynı sizin durumda oğlu 3.5 yaşında hala bezli o kilot bezler doğru secim değil malesef direk yazın sadece şort giydirip yakınına lazimligi koyup eğitime başlayın wc eğitimi zor iş
Valla benimde o kadar çok bir daha yapmıcam dediğim şey var ki .. Bilmiyorum kim ne dese onu yaptım milleti dinlemekte benim hatam bir şeyi yapacaksan kendin yapacaksınTuvalet eğitimi konusunda yanıldığım şey şu lazımlık olmuştu. Kesinlikle alınmaması gereken bir şey. Oğlum ona kakasını yapıp kalktığında görünce şok oldu ve kakasını tuvalete yapma süreci çok uzadı. İkinci bebeğimde direk tuvalete oturtup asla büyük tuvaletini göstermicem.... Bu bana tecrübe oldu.
İnşallahBenimde 2017 ocak doğumlu kızım geçen nisanda kestik bezi. 2 günümü almadı maşallah çok çabuk öğrendi 2 buçuk yaşında Bike değildi. Bazıları çabuk öğrenir bazıları zorlanır. Çok üstüne gitmeyin elbet öğrenir oda bi gün
Üstüne gittikçe sanırım daha da berbat ettik herşeyiHazir olmadığını dusunuyorum havalar isininca tekrar deneyin bir sure ustune gitmeyin bence..
Kaç yaşındaydı kızınız benim oğlum 3 yaşında şimdi 3 aylık tuvalet eğitimi sürecimiz oldu ve başarısız oldu acaba biraz beklesem çok geç kalmış olmaz mıyım ?Ben hıc zorlamadım çocuklarımı
Olmazsa biraz daha bekleyip yaza doğru mu deneseniz
Yaptım ödüller aldım stickerler aldım onu heveslendirmek için istediği oyuncağı aldım olmadı ne yazık kiOdul yontemini deneyebilirsiniz.cesitli stickerlar alin.cisini yaptikca wc de istedigi bir yere yapistirmasina izin verin.bu etkinlik hosuna gidecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?