Tuvalet Eğitimi Tuvalet egıtımınde benım gıbı olan varmı acaba???????

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

gulranam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
14
0
36
İstanbul
Benım oglum 22 aylık ve 18.ayından berı ben tuvalete gıttıgımde anne cıs dıye lazımlıgını alıp yapıyodu ben o zamanlar kucuk dıye acıkcası bırazda usengeclıkmı desem baslamadım.bır kac haftadır bezden rahatsız olunca bır gun egıtıme baslamaya karar verdım ılkgun oldukca zordu ama pes etmedım bugun 6.gunumuz daha hıc bezlemedım gece çısını yapmıyo gecede bezlemiyorum...gecede sorun yok..çişini yapacagını anlıyorum artık saatınıde tabı bazen anne ciş derken kacırıyo ama olsun hıc bısey demıyorum.tek derdımız kaka kakamızı daha lazımlıga hıc yapmadı yapıyo amakılodunu ne yapmam lazım arastırıyorum soruyorum sorusturuyorum ama hıc bır bılgı alamadım benım gıbı olan varm?????

benımde oglum 21 aylık ama hava soguk diye üstelemiyorum bacaklar popo acık olunca cabuk hastalanıyor bide hamile oldugum icin o konuda cok ılgılenemıyorum çişe bile alıstıramadım iyimi kötümü bilmiyorum ama yaza ögretmeye calısıcam nasıl ogrettın çişi sen benım oglan ınatlasıyor herseyde

ya canım allah ıkı bebegıede uzun omur versın bende aynıyım hamıle kalma olasılıgım cok tabı bellı olmadı ama ıstıyoruz hamılelıgımde cok mode bulantım oldugundan dolayı egıtımıme basladım tabı oglumda ısteklı çişde soruyn yok cunku dedıgım gıbı kım tuvalte gıtse arkasından gıder onu taklıt ederdı ve ben lazımlıgını ılk yasını doldurdugunda odamıza koyduk tabı oyuncak olarak masusdan yaparmıs gıbı yapa yapa alıstı tek sorumuz kakayı nasıl yapacagımız ya???*

ya canım allah ıkı bebegıede uzun omur versın bende aynıyım hamıle kalma olasılıgım cok tabı bellı olmadı ama ıstıyoruz hamılelıgımde cok mode bulantım oldugundan dolayı egıtımıme basladım tabı oglumda ısteklı çişde soruyn yok cunku dedıgım gıbı kım tuvalte gıtse arkasından gıder onu taklıt ederdı ve ben lazımlıgını ılk yasını doldurdugunda odamıza koyduk tabı oyuncak olarak masusdan yaparmıs gıbı yapa yapa alıstı tek sorumuz kakayı nasıl yapacagımız ya???*
amin cnm cümlemizin evlatlarını bizlere bagıslasın senınkileride..seninkileri dedim ins..vardır:) benım oglanda bir inatlık var yapma dedıgını yapıyor yap dedıgını yapmıyor tabi bu terslık tuvalette gecerli degil olsa yapma oglum derim belki yapar:)) kakayada gidiyor ama arada aklına gelirse bende ugrasamıyorum suan icin karnım büyüdü sinir stres oluyorum ins.. yaza kakayı ogretcem çişide alıstırmam lazım simdi bebek dogarsa zor olucak kıskanclık yapabilir o yapıyor bende çiş yaparım gibisine bakalım ne olacak bıraktırcaz bir sekilde mecbur:32:

ay canım ıns vardır zaten bugun yarın bellı olur..senın ıkıncı ısteyerekmı oldu kac aylık...senın oglun kakasını lazımlıga yapıyomıu???

ikinci piyangodan cıktı:) spiral takılıydı bende yani korunurken hamile kaldım zamansız geldi bende etkilendim acıkcası cünkü oglum kücük daha ama hayırlısı olsun eli ayagı düzgün saglıklı olsunda ne yapalım kısmet 5 aylık oldu simdi oda erkek..benim oglan arada lazımlıga yapıyor pepeeninkini aldık seviyor diye ama onuda tuvalete koyuyorum bizde yanında duruyoruz arada yapıyor

Son düzenleme:
ayy sevindim cnm allah analı babalı büyütsün kac haftalık.. kızı bulursun ins..benim gibi oglanı ikilemede:32:hamileliginde ilkin nasılsa ikinci tam tersi oluyor öyle oluncada cinsiyet degisiyor diyorlar ama yalan benim mide bulantısı cok oldu simdiki hamileligimde ama ilkinde hicbirsey anlamadım sadece bir agırlık vardı üzerimde.. sonuç (:ikiside erkek:) en iyisini yaptın tuvaleti ögretmekle cok zor oluyor ben ugrasamıyorum bak..

Back