Tuvalet Eğitimi Tuvalet eğitiminde ben nerede hata yaptım?

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

ask2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
636
4
66
Diğer
Tuvalet eğitimini gece ve gündüz olmak üzere 2 yaşında tamamladık.Bu konuda çok rahattık.Gece bile kendiliğinden çişi geldiğinde beni kaldırıyordu.Şu an oğlum 2,5 yaşında ne olduysa son bir haftadır söylememeye altını ıslatmaya başladı.Bir hafta içinde 2 kez gece altını ıslattı.Bunu artık geç yatmasına ve yatmadan önce çok sıvı tüketmesine bağladım.Herneyse uyku düzenini değiştirdim tekrar erken yatırmaya başladım.Erken yatınca çişi geldiğinde daha kolay ayılıp kalkıyor ve yatmadan süt,meyvesuyu vb.kestim vermedim.2 gündür sabahları kuru kalkıyor sanırım işe yaradı.Ama gündüz yine aynı.Saatlerce tutuyor sonrada altına yapıyor.Bilerek inadına söylemiyor.Ben çalışıyorum annem bakıyor oğluma.Çokta tepki göstermek iyi değil diye güzelce anlatmaya çalışıyoruz ama olmuyor.Neden oldu şimdi böyle durduk yere başa döndük.Başına böyle birşey gelen varmı?Nasıl aşabiliriz bu durumu bilmiyorum.Uzun süre böyle devam etmesinden korkuyorum.

Konunuz içeriği nedeniyle uygun bölüme taşınmıştır...
Ayrıca içeriğine uygun olarak başlığı değişmiştir...
Bilginize...
Lütfen konularımızı uygun bölümlere içeriği yansıtan başlıklarla açmaya özen gösterelim...
Keyifli paylaşımlar dilerim...

bende de aynı sorun var canım geçen yıl baharda başladık gayette iyi gidiyodu. ekim ayında biraz üşüttü bir kere altına kaçırdı. sonra altına yapmaya başladı. 1 ay peşinde koştum baş edemedim. en sonunda beze döndüm şimdi arada bi açık bırakıyorum soruyorum durumu ölçmek için ama soğuk diye pek yanaşmıyor bide oyunu yarım bırakmak işine gelmiyor tembellik yapıyor. havalar biraz daha düzelince gene başlıcam.

düzeninde herhangi bir değişiklik oldumu çünkü 6 ay içerisinde geriye dönüş olabilirmiş

Gece ve gündüz alt ıslatmaları 10 gün sürdü.Bazen kızdım ama biliuyordum fayda etmeyeceğini.Tepkisiz kaldık.Sonra kendiliğinden yine söylemeye başladı.Şükür ki sadece 10 gün kadar sürdü.Şimdi yine maşallah diyeyim tekrar söylüyor bazen çok sıkışıyor tuvalete yetişene kadar bikaç damla kaçırıyor o kadar.

düzelmesine sevindim arada oyuna yada tvye dalınca olabiliyor maşallah diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…