Tuvalet Eğitimi tuvalet egitiminde banada yardımcı olun:((

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

burcumecem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
258
1
46
İstanbul
merhaba güzel hanımlar 2 yaşında i kızım var iki gündür tuvalet egitimine başladım.gündüzleri sadece ögle uykusunda bez takıyorum. acaa bez takmam dogrumu birde geceleri takıyorum.dün gece bezinde hiç ıslaklık yoktu saat birde kaldırdım ama çk aglıyo sizce gece tuvaletine kaldırmam dogrumuyeni dogum yaptım bide ufak kardeşi var onun kıskançlıgı da var çok aglıyo mız mızz zor ediyrum gönlünü ne yapmam gereekiyoo daha çabuk alışması için bugün ikinci günüm ve altına üç kere kaçırdı.acil yorumlarınızı bekliyorum

bez takman dogru geceleri v gunduz uykusunda, ustune cok gidipte korkutmaman lazim, sonra senin icin daha zor olur, benm kizim tam 15 gun ugrastiktan sonra kendiliginden gitmeye basladi, 15 gun boyunca hic tuvalete veya lazimliga yapmak istemedi , gunde kac kez kaciriyrdu, sonra bir gun kendiliginden basladi gitmeye , geceleri takiyordum bez sonra 3yasindan itibaren baktim geceleri bezi kuru , baglamamaya basladim, yatmadan bir kere, birde gece bir kere kaldiriyoruz onu, ve sukur yataga hic yapmadi, suan 4 bucuk yasinda:) sana kolay gelsin:)

unutmadan bence tam tuvalete alismadan gece tuvalete kaldirman cok erken , madem agliyor bence kaldirma, biraz alissin tuvalete o zaman kaldirirsin:) tabi bu benm fikrim:) kolay gelsin sana :)

Bence bez takmamalısin gercekten cocuk icin büyük çelişki olur bu benim kiİmda 23 aylık bugün 10. Gunümüz hallettik şükür hiç kızmadan minik ödüllerle hallettim gecede ilkinden itibaren bezlemedim 1 kez kaldırıyorum yetiyor, kuru kalkmasına çok yakınımda yasadım 4 yaşındaki erkek cocuğu 2 yasında başlanmasına rağmen sırf gece ve gezmeden gezmeye bezlemedim diye egitimi hala tamamlanamadi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…