Tuvalet Eğitimi tuvalet egitimim altüst oldu :(

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

annelala

54 yolculugu baslasin !!!
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
378
330
53
38
Merhaba bayanlar oglum şu an 3 yaşında ,yazın tuvalet eğitimi verdim ve 5 aydır gündüzleri genelde söyleyip tuvalete yapıyodu. geceleri ben kaldırırsam altına yapmıyodu fakat haftada 1 kez falan geciktiğim ve altına yaptığı oluyodu.Anlayacağınız ciddi bir tuvalet problemimiz yokken son 1 haftadır anne çiş yaptım diye yanıma geliyo,hiç yapmayan çocuk altına kakasını yapıyo, haftada 2 gün bakıcı bakıyo ona da aynı hem çiş yapıyo hem kaka anlam veremiyorum. güzelce söyledim olmadı ,kızdım olmadı , eline bacağına vurdum o da olmadı ne yapıcam akıl verin bana

Genis acıdan bakın .Cis yapmaya basladığından beri ne değisti .Üşüyormu ,sizden mi ayrildı ,bakıci kotü mu davranıyor ,çis yaparken aciyormu ,sık sık tuvalete gidiyormu .
Uyuduktan 1 saat sonra kaldırin baktınız yapiyor 45 dk sonra kaldırin .Uyumadan sivı yiyeceklere dikkat edin .
Sabırlı ve iyi davranın bu onun elinde değil ki siz kötu davranınca duzeltsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…