tuvalet egitimi

Herkesin yöntemi farklı, birçok kişi 2 yaşından önce başlatmayı uygun görmüyor.

Ben oğlumu bir yaşından beri ara ara tuvalete tutarak başladım. 18 aylık civarında bezini ara ara çıkardım ama daha zihinsel olarak buna hazır değilmiş, çiş söylemeyi alıştıramadım, çok da üzerine gitmedim, bez bağlamaya devam ettim, sadece gün içinde hem hava alması için hem bezsizliği yaşaması için birkaç saat bezsiz dolaştırdım.
21 aylıkken bezini çıkardık, şuan 23 aylık, tam sorunsuzuz diyemem. Özellikle yaz tatili sonrası kaçırmaları arttı, ancak şu an bez bağlamıyorum., eve döndüğümüzden beri 2 hafta geçti, iyiye gidiyor. Tatile gitmeden çözmüş gibiydik.

bebeginiz çok kuçuk
o hazir olamdan baslaersiniz basiniza i$ açarsiniz

ileri yaslarda altina kaçirma , gece yatagini islatma gibi ...

Merhaba benim kızım 18 aylık çiş diyor geldiginde belli ediyor lazımlık klozet kapagı aldım 2 sine de yapmıyor aglıyor bezini de baglatmak istemiyor şaştım kaldım :-(

Merhaba benim kızım 18 aylık çiş diyor geldiginde belli ediyor lazımlık klozet kapagı aldım 2 sine de yapmıyor aglıyor bezini de baglatmak istemiyor şaştım kaldım :-(
MErhaba Benimde oğlum sizin gibi bizimki 38 aylık oldu b hafta denedim ne tuvalete yaptı nede başka biyere tutuyor yapmak istemiyor lazımlık almadım onu deneyeceğim. şuanda ara verdik önümüzdeki ay tekrar denemeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…