• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet egitimi

Hilal17

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2023
16
5
6
27
Merhabalar kızım 29 aylık tuvalet eğitimine başladım çiş demeye başlamıştı ama götürüyordum yapmıyordu 2 gündür çok güzel cişimizi yapıyoruz fakat tuvalete gidip kendi yapıyor k8mseyi istemiyor yapınca gel bi diyip bizi çağırıyor acaba neden bide kaka yi daha çözemedik çok korkuyor kakadan her yerim kaka kızım söyle diyorum söyleyemiyor kakayi napmam lqzim bana yardımcı olun lütfen

Merhaba telaş yapmayın çocuklar kakayı vücutlarından bir uzuv kopmuş gibi görüp bırakmakta zorlanıyorlar. Bu konuyla alakalı onu sıkmadan hikaye kitapları okuyabilirsiniz( teo nun kaka kirabı, kakaloji vb kakanın ne olduğunu anlatan) ve oyunlar oynayın yemek yedirin bebeklerine , oyuncaklarına bir şeyler içiriyormuş gibi yapın sonra beraber tuvalete götürün ya da oyuncaklardan tuvalet yapın. Oh kakamı yaptım rahatladım, çişimi de yaptım gibi konuşturun. Cırt cırtlı tuvalet eğitim kitabı var onada bakabilirsiniz. Labirentli bir oyun hazırlayıp bir ucuna kaka bir ucuna tuvalet koyup labirent içinde tuvaleti hareket ettirip tuvalete ulaşmasınk sağlayabilirsiniz kağot üstünde. Bundan çıktı alıp tuvaletin duvarına yapıştırabilirsiniz. Kakasını yaptıktan sonra onu oynayabilir.Diğer konu için endişe etmeyin ne güzel mahrem alanını oluşturmuş

Back