• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet egitimi

Selin8968

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2015
16
3
86
35
Merhaba arkadaslar lutfen akil verin. Kizim 2.5 yasini gecti ocak ayindan itibaren gunduz bez takmiyoruz buyuk tuvaletinide guzelce yapiyordu ama 4 gun once kabiz oldu kakasini yapamadi ve cani acidi. O gunden itibaren tuvalete yapmiyor uyurken bezine yapiyor neyapabilirim bu korkusunu nasil yenebilirim.

“Şimdi ben sana kayısı yedireceğim, kayısı kakayı güzel yaptırıyor ” derseniz belki etkili olur. Kuru kayısı yemezse üstüne çikolata sürün. Yumuşak kakayı tutmak zor olacağından, çiş yapmaya gidince kendiliğinden yapabilir bile

“Şimdi ben sana kayısı yedireceğim, kayısı kakayı güzel yaptırıyor ” derseniz belki etkili olur. Kuru kayısı yemezse üstüne çikolata sürün. Yumuşak kakayı tutmak zor olacağından, çiş yapmaya gidince kendiliğinden yapabilir bile
Denedim canim kayisi yeidiriyorum krem suruyorum diyorum acimicak ama asla tutuyor ama yapmiyor. En sonunda uyurken bezine yapiyor

Back