• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Tuvalet Eğitimi İle İlgili Birkaç Sorum Var

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

aysun444

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
1.547
21
116
Çorum
oğlum 27 aylık arkadaşlar. tuvalet eğitimi vermeye çalışıyorum ama sorun yaşıyorum deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum.

1- tuvalete yada banyoyamı götürüyorsunuz çiş kaka için yoksa lazımlık mı edindiniz. ben lazımlık aldım acıı diyor oturo rahat değil sanırım. klozet için olanlarındada ayağı yere basmadığı için oturmuyor. banyoya götürüyorum yada tuvalete ordada yapmıyo "çiş yok kakayok" diyo halbuki var. içerde kaçırıyor çünkü biraz.

2- bezini hiç bağlamadınız mı? dışarı çıkarken yada yatacağı zaman bağlıyorum.. çünkü evde banyo yada tuvelete yapmayan çocuk kesin yapacak uyurken bile bile lades demek istemiyorum yani bağlamazsam kesin yapacak çişini yadatağ yada kıyafetine

3- altı tamamen açık mı gedirdiniz yoksa kilot şort falan giydirdinizmi.

nasıl yaptınız şu işe lütfen akıl verin, bende kalamdı artık...

Ben ogluma ilk tuvalet egitimi vermek istedigimde 27 aylikti sizinkisi gibi.Ve hep itiraz etti,anladikki hazir diil.hic üstelemedim

rafa kaldirdik egitim isini.

Daha sonra 32 aylikken birdaha denedim ve bu sefer inanilmaz kolay alisti.

sorularina gelince,biz klozet üzerine aparat aldik,lazimlik almadim hic.cisini her yaptigindada abartmadan kücük
ödüller verdim.

Bezini bir cikardik birdaha gece dahil hic takmadik,illaki arada kacirdi ufak tefek kazalar oldu ama hic önemsemedik.
cok normal bizde cise alisirken kacirmistik diyip cocugu üzmedik.

altinda hep boxeri vardi,acik gezdirmek bana hic mantikli gelmiyor.

biz annanemizle beraber alistirdik cise,cokta kolay oldu.insl.sizinkiside alisir.

Son düzenleme:
Back