Tuvalet Eğitimi TUVALET EĞITIMI HİKAYELERİ

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

Dadlimidadli

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2019
109
180
18
33
Merhaba,
Bu konu başlığı altında lütfen çocuklu olan herkes katilsin.
Nasıl bir yol izlediniz nasıl ogrettiniz anlatın.
Yeni baslayacak olanlar da izleyecekleri yoldan bahsetsin.

Hatalar ve doğrular hepsini yazın. Simdiden herkese tesekkur ederim.

Tuvaleti 3 gunde ogrenen de var bir kac ay uzun surende.
Herkesin bir hikayesi vardir. Kimbilir belki sizin hikayeniz kac kişiye rehber olacak, bu iyiliği yapın...

Merhaba,

Oğlum tam 2. Yaş doğum gününden 1 gün sonra öğretmeye başladım.

Oğlum zaten tuvalette neler yapıldığını bilir. Eve gelen misafirler wc gidince gelip "Ayşe çiş yapıyo" derdi misafirlerin adını söyleyip

Öğlen uykusunda altını açardım ben rahat olsun diye Ve uyandığında wc götürürdüm bazen yapardı bazen yapmazdı.

Belki doğru değildi ama kendimle bazen wc götürüyordum.

Neyse bir gün baktm bez yerleri hep sinek ısırığı gibi olmuş ama bir sürü. Gece yanığı deniyor biliyor musun bilmiyorum ama ondan olmuş meğersem sonradan öğrendim. Ben bezden oluyor sanıyor her fırsatta havalandırıyordum poposunu :)
Nir gün komşularumın verdiği cesaretle çıkardım bezi. Herşeyi söylüyor öğret dediler ben küçük dedim ama o sivilcelerden dolayı da cesarrt geldi. Bir de 7 aylık hamileydim. Doğumdan sonra kardeşini görür inatlaşır dediler. O zaman öğretirsen de bebekle çok zorlanırsın dediler
.

Yalan yok ilk 3 gün çok zordu. Aslında normal birşey. Altına kaçıra kaçıra öğreniyorlar. Ama ben hamilelikten dolayı zorlandım.

Bizim buralar hep bahçeli lojmanda oturıyoruz zaten yazın sürekli dışardaydık. Öyle devam ettik. Aldım yanıma iki şort çıktım dışarı gezdik her zamanki gibi ilk üç- beş gün hep kaçırdı. Sonra tutmayı öğrendi. Wc götürünce yapıyordu. Ama söylemşordu bu bile yeterdi benim için.
Sonra 10 gün sonra söylemeye de başladı yavaş yavaş yani 20 gün sonunda hiç kaçırmadan söyledi tüm çişini.
Gece gğndüz birden kestim.

Ha şuan 31 aylık üşütünce ya da bazen oyuna çok dalınca hafifden kaçırıyor bikaç damla o da normal zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…