Tuvalet Eğitimi tuvalet alışkanlığını nasıl kazandıracağımı bilmiyorum

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

aksamgunesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
133
0
26
Ordu
mart 2012 annesiyim 1,5 yaşında oğlum var artık tuvalete alışkanlığını kazandırmak istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum ne yapmam gerekiyor nasıl alıştırırım 1.5 yaş daha erken mi? tecrübeli bayanlar lütfen yardım edin.

canım ben oğluma 23 aylıkken denedim olmadı şimdi 25 aylık öğrendi sayılır.. çocuğunun hazırbulunuşluğuna bağlı bi dene öğrenemeyecek gibi olursa zorlamadan ara ver inan 1 ayda bile çok şey fark ediyooaa

canım ben oğluma 23 aylıkken denedim olmadı şimdi 25 aylık öğrendi sayılır.. çocuğunun hazırbulunuşluğuna bağlı bi dene öğrenemeyecek gibi olursa zorlamadan ara ver inan 1 ayda bile çok şey fark ediyooaa
teşekkürler cevabın için bende denemek istiyorum daha erken mi onu bilemiyorum....dışarı da nasıl yapıyorsunuz ya da misafirliğe gittiğiniz zaman nasıl yapıyorsunuz :52:

teşekkürler cevabın için bende denemek istiyorum daha erken mi onu bilemiyorum....dışarı da nasıl yapıyorsunuz ya da misafirliğe gittiğiniz zaman nasıl yapıyorsunuz :52:

canım benim oğlum öğrendi artık ben sormuyorum o söylüyo gece de dahil hiç bezlemiyorum. dışarı çıkmadan önce yapıyo dışarda da gelirse söylüyo missafirlikte falan zorlanmıyorum çok şükür. çok zorlamadan bi dene en azından hazır mı değil mi anlarsın

bence bekle canım 1 buçuk yaş erken ama sen bilirsin tabi çocuğunu sen tanıyosun..kendini ifade edebiliyosa dene eğer hazır değilse ara verirsin

bence bekle canım 1 buçuk yaş erken ama sen bilirsin tabi çocuğunu sen tanıyosun..kendini ifade edebiliyosa dene eğer hazır değilse ara verirsin
elimden tutup beni tuvalete götürüyor içeri girmek istiyor artık meraktan mı alışmak için mi bilemiyorum lazımlık alacam deneyecem bakalım alışacak mı

Back